Trafik blog hampir cecah 10k sehari?


Syukur Alhamdulillah, selepas tingkatkan usaha dan pertukaran template baru ini, trafik blog budak nakal makin meningkat dari hari ke hari. Dua hari lepas dan semalam trafik blog ini semakin meningkat dari 8k-9k. Target nak naik ke 10k pv pula, mintak-minat rezeki tu ada insyallah.

Trafik 2 hari lepas



Trafik semalam

Dan keyword yang masuk semalam, semua hot-hot punya keyword.


Ranking: 5

Comments:11

09 October, 2012 13:59

Mutu SEO yang terbaik anda miliki.

Anonymous
09 October, 2012 14:05

otai dah br sekarang ni.sangat pro

09 October, 2012 14:15

wow!!!
tunjuk ajarku sifu

09 October, 2012 14:18

pergh... aku speechless terus dengan blog ni.. aku akan jadikan blog ko ni satu panduan aku juga,hehe

09 October, 2012 14:56

Luar biasa, saya juga pengen mendapatkan trafik yang tinggi seperti ini..

10 October, 2012 05:26

pergh mantap bro

10 October, 2012 10:37

unique visitor berapa tu?sebab ni page views..

10 October, 2012 10:39

tahniah

15 October, 2012 21:25

Terbakor@ uv 6k bro

14 January, 2013 14:30

Tahniah. Keep up d good work. But too sad that it's not my area of interest. Tqvm.

http://blogerberjaya.blogspot.com/

08 March, 2013 15:58

mantap blognya, salam dari indonesia
http://ibraandi.wordpress.com

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net