Selamat Pagi sahabat Bloggerku


Selamat pagi semua , sudah sarapan ke belum? ahak jangan lupa mandi dan gosok gigi dulu ya. Ahak apalah yang harus koz lakukan pada hari ini, adakah harus untuk mengadap blog 24 jam tanpa henti seperti kedai yang open 24 jam  hahaha rasa dah macam robotlah pulak.

Kalau mengadap blog 24 jam apalah yang jadi dengan blog koz ni. Maklumlah koz ni selalu sangat gatal tangan sangat asyik tukar-tukar design yang ada dalam blog ni.

Korang tengoklah keadaan template blog ini, macam tak kena lak dengan gaya dan usia koz yang hampir cecah 16 tahun eh 26 tahun ni hahaha perasan muda sikit tak apakan. Semalam gatal tangan punya pasal dapat jugalah hasilkan Widget Jam tak comel Comel untuk korang. Harap korang enjoy dengan perkongsian yang koz berikan ini(terimalahku seadanya cewah).

Tegoklah kalau idea dalam kepala ni dapat diterjemahkan ke dalam design yang berikutnya, sebenarnya banyak sangat idea untuk wat widget dalam flash ni, tapi kenalah pilih yang terbaik. Otak koz ni dah macam-macam keinginannya untuk diterapkan idea pemikiran di dalam design yang ingin dikongsikan kepada korang. Hahaha..."Sangat bersyukur dengan segala kurniaanMu."

Jadi kepada korang yang dah selalu skodeng blog koz ini selamat menyinggah di ucapkan dan kepada yang baru or jarang masuk bog koz ini, salam persahabatan dihulurkan.
Ranking: 5

Comments:10

17 October, 2012 09:43

Hyee da skodeng :) actually this is my 1st time..nice blog! N nice to noe you! Nty bole ajar na buat widget yg cantik² tok blog na yg xde ape tu hehehe

17 October, 2012 10:28

masuk office, sebelum start keje.. belek2 blog dulu...;-)

17 October, 2012 14:17

selamat petang (sebab singgah petang) ^_^

moga hari ni lebih baik dari semalam ^_^

17 October, 2012 16:42

hehehe.. ko muda setahun daripada aku rupanya..heh heh

17 October, 2012 17:32

@Jna marcello selamat datang^^ ouh tiada masalah nanti singgahlah selalu di blog budak nakal ni ya

17 October, 2012 17:37

@bspotgurl Selamat menjalankan tugasan harian^^

17 October, 2012 17:37

@Cikgu Ma Selamat petang juga^^

17 October, 2012 17:37

@boni kacak Ahak tul tu abang boni..wakaka

18 October, 2012 16:05

sempoi lah widget tu..comey je.hehehe

Entri terbaru Tangkap Cintan Dengan Awek Korea

03 March, 2013 13:27

sempoi lah widget tu..comey je.hehehe Entri terbaru Tangkap Cintan Dengan Awek Korea 18 October, 2012 16:05 ---

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net