Seminar Asas Adobe Photoshop PERCUMA!!!

2 comments

Salam Semua, di sini kozumi hendak menjemput anda semua hadir ke seminar Asas Adobe Photoshop yang akan di anjurkan di Pusat Latihan RTC Johor di Terminal Bas Kulaijaya.

Seminar ini akan di laksanakan kozumi sendiri untuk memberi penerangan tentang cara mempelajari dan menggunakan sofware adobe photoshop ini. Jangan risau, tiada caj dikenakan dan seminar ini adalah PERCUMA! dan anda yang hadir juga tidak perlu risau soal makan dan minum kerana ianya di tanggung sepenuhnya oleh pihak RTC Johor.Tarikh seminar ini adalah pada 27 & 28 June 2014 pada jam 9.00 pagi - 5,00 ptg.

Apa yang perlu anda bawa adalah Laptop sendiri lengkap dengan sofware Adobe Photoshop CS3.

Berubahlah Anak Bangsaku

4 comments


Panggilan Telefon untuk beri peluang pekerjaan di jawap dengan nada dan kata yg kurang enak di dengari oleh setiap manusia yang ingin melihat anak bangsa sendiri berkerja dan memiliki pendapatan hasil usaha bangsa sendiri...stresss beb...
Suasana...
Membuat panggilan jemputan Interview untuk sebuah syarikat yang memerlukan pekerja....
Telefon guna phone opis xmo angkat, bila call guna HP personal angkat la pula...
Belum sempat beri salam terus di terjah dengan kata-kata "Nak APA??"
Tergamam juga bila mendengar, kalau ikutkan marah mmg dh di bahasakan dah...lihat pada gambar manis sangat wajah dan senyuman...dah macam wanita melayu terakhir dah bila di lihat...Dengan tenang di balas dengan ucapan " Saya dari Syarikat XXXX ingin menjemput anda untuk di Interview bekerja di syarikat kami" ....di balasnya "ISHH ALAAHHHH !!!!"....." KELEPUK!!!!" talian di matikan serta merta......
Jangan Hantar Resume kalau rasa x ingin bekerja!!!
Cara jawap telefon pun xde adap!!!
Pelik Betul, kalau x ingin kenapa hantar resume???
Kalau xmo jawaplah panggilan dengan budi bahasa elok-elok...
Lihat pada record pencapaian pada resume mmg amat memuaskan dengan segala butiran yg di lampirkan, dan pencapaian2 yang dia dapat...tapi sayang....peragai x Profesional... Apa kata anda???

Belajar Seminar Di RTC Johor

4 comments

RTC Johor

Salam semua, seperti biasa bila ada masa sudah semestinya blog kesayangan ini akan terupdate. Maklumlah orang buzy camnilah keadaannya. Kesian lak dengan blog ni, sekarang ini kurang terupdate dengan artikel-artikel yang kebiasaan akan kozumi kongsikan kepada pengunjung.

Pendekkan cerita hari ini kozumi berada di RTC kulai untuk Belajar Seminar Di RTC Johor bagaimana cara untuk menjadi seorang penyampai seminarkerana pada hujung bulan ini kozumi pula yang akan memberi penerangan di dalam seminar Asas Design guna Photoshop. Kozumi akan pastikan segala yang i rancang akan berjalan dengan lancar dan berjaya, Insyallah...

Kepada korang yang berada berdekatan, kozumi nak jemput korang hadir di dalam seminar kozumi pada 25hb April 2014, jam 9.00 pagi - 5.00 petang. Seminar ini adalah PERCUMA!!! jangan lepaskan peluang untuk belajar asa guna photoshop untuk hasilkan design untuk kegunaan Fanpage Facebook.

Seminar RTC Kulai, Kulai Seminar RTC, Seminar RTC Johor, jadual seminar RTC Johor, Senarai Seminar RTC Johor
 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net