Kereta Kesayanganku

1 comments

kereta cantik prosboc
Salam semua, uhuk..uhuk...berabuk dah blog ini, kesian. Tuan empunya buzy memanjang sampai tak jaga blog ini. Maklumlah baru lepas mendirikan rumah tangga :D. Hari ini tak ada apa-apa cerita yang ingin di kongsikan cuma nak kongsikan gambar kereta kesayangan jek..jadi enjoy :P ...


kereta saga blm prosboc

Pertandingan Mewarna - Kelembai Band

7 comments

kelembai studio saz


Assalammualaikum dan salam sejahtera semua, Alhamdulillah semalam kozumi dapat kabar berita terbaik dari satu kumpulan band yang makin meningkat naik ketika ini. Band yang kozumi maksudkan ialah dari Kelembai Band. Kozumi pasti anda semua mengenali band ini dan juga gaya band ini membuat persembahan. 

Baru-baru ini Kelembai Band telah menganjurkan satu pertandingan mewarna lukisan yang dihakimi oleh kartunis yang telah menyediakan lukisannya sendiri. Gambaran lukisannya seperti di bawah.

gambar kartun kelembai band

Jadi tugasan para peserta hanya perlu mewarnakannya mengikut kretiviti peserta itu sendiri. Pada waktu pertandingan ini berlangsung, kozumi adalah jugak masa terluang. Kozumi pun mengambil langkah untuk turut serta dalam pertandingan ini. Hasil kerja koz selama dua hari mewarna adalah seperti di bawah. Biasa-biasa je.... :P

pertandingan mewarna kelembai band


Pertandingan ini dijalankan pada 23 april 2015 dan berakhir pada 15 mei 2015. Dan tarikh pengumuman pemenang dilakukan pada malam semalam iaitu 17 mei 2015. Syukur Alhamdulillah bila lihat senarai pemenang, nama kozumi adalah dicatitkan sebagai pemenang nombor satu.


Memang tak sangka pun boleh menang, tapi inilah dikatakan rezeki, jadi terima sahaja. Pemenang akan dijemput menyertai makan malam secara eksklusif bersama kelembai, dan berpeluang menemui kelembai secara in person , t-shirt dan cenderahati eksklusif dari kelembai juga akan diberikan kepada pemenang. Syukur Alhamdulillah....

Wajah Baru Budak Nakal Blogspot 2015

8 comments

Template SEO terbaik 2015
Assalammualaikum dan salam sejahtera sahabat-sahabat blogger sekalian, alhamdulillah, hari ini telahpun dapat menyiapkan perubahan pada template blog budak nakal ini. Agak lama juga kozumi tidak sentuh bahagian-bahagian script blogspot ini. Syukur sebab masih lagi ingat dan mampu untuk menyiapkan template begini rupa.

Apa pendapat korang tentang wajah baru budak nakal blogspot ini? okey tak? kalau ada idea atau pandangan bolehlah ajukan di bahagian komen di bawah, insyallah kozumi akan terimanya dengan hati yang terbuka.


Kemungkinan dalam masa terdekat ini kozumi akan cuba untuk aktiv kongsikan tutorial-tutorial untuk blogspot pula selepas ini seperti biasa. Widget-widget juga akan kozumi kongsikan kepada anda juga. Insyallah...

Apa yang penting jom kita kongsikan link blog masing-masing di bahagian komen dan sesiapa yang kongsikan blog kozumi ini di blog anda, kozumi akan kongsikan blog anda juga di bahagian sidebar.
 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net