Soo Wincci sanggup berkorban masa dan cintaSoo Wincci sanggup berkorban masa dan cintanya demi mengukuhkan kerjaya seninya yang kian berkembang dalam nyayian dan lakonan.

"Saya tidak kisah kurang rehat kerana melakukan banyak perkara berkaitan kerja dan urusan peribadi serentak. Memandangkan kerjaya sedang berkembang, saya perlu fokus walaupun kadang-kadang saya hanya tidur dua jam sehari.

"Malah, saya juga tiada masa untuk menjalin hubungan ketika ini selepas putus cinta kira-kira setahun lalu kerana bekas kekasih tidak boleh menerima kerjaya yang saya ceburi," ujarnya.

Soo Wincci bakal mengeluarkan album dalam bahasa Mandarin.

"Saya bakal mengeluarkan album bahasa Mandarin tidak lama lagi kerana salah sebuah lagu dalam album itu dipilih sebagai lagu tema drama bersiri di sana," jelasnya.

"Saya suka dengan hasil klip video laguTerus Teranglah yang menampilkan Joe Flizzow. Hasrat kami untuk menghasilkan klip video yang kelihatan antarabangsa menjadi kenyataan.

"Namun, saya risau juga dengan babak saya di dalam tab mandi yang kelihatan seksi. Kami perlu berhati-hati demi menjaga sensitiviti masyarakat dan mengelakkan kontroversi.

"Lagu ini pun sudah mula diputarkan di radio, jadi dengan adanya klip video ini dapat melengkapkan lagi lagu ini untuk kepuasan peminat,"

mStar Online.
Ranking: 5

Komen Di Sini

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net