Apa hala tuju Blog ini?


Kehadiran artikel ini sebenarnya adalah untuk koz minta bantuan dari anda untuk komen keseluruhan blog budak nakal ini.

Kewujudan blog ini koz buat atas dasar personal blog. Koz agak runsing bila di pikirkan, apakah hala tuju sebenar blog ini?...Adakah dari pandangan korang blog budak nakal ini satu ruang untuk korang boleh dapatkan info semasa, gosip artis ataupun sebagai ruangan untuk mendapatkan tutorial dan ilmu bagi meningkatkan mutu blog anda.

Apa pandangan korang tentang blog ini? Please moga komen anda dapat memberi inspirasi bagi koz megubah menjadi blog yang terbaik dari sebelumnya.


Ranking: 5

Comments:8

21 October, 2012 19:11

kesmua diatas :D

21 October, 2012 19:42

kalau nak buat untuk personal, rasanya dah Koz dah jauh tersasar da.. Nampak macam banyak ke arah blog berita je sekarang ni. Kalau personal, lebih apa yang Koz buat, cerita disekeliling la.

21 October, 2012 20:09

hurm.. aku nak komen pun aku tak berapa pandai sangat.. untuk blog personal, rasanya boleh refer blog2 macam hanis zalikha, fatin liyana, dan juga ben ashaari.. hmm, ntahla.. macam aku sendiri pun lebih kepada personal dan cerita2 sengal. tapi blog personal ni susah nak naik dan susah nak dapat traffic.. tu salah satu keburukannya.. sebab traffic aku suam2 kuku je. hahaha. macam blog ko pulak, banyak isu2 semasa, berita, dan kelebihannya pula traffic menggila... adeh.. tak tau nak komen apa lagi..hehe

21 October, 2012 22:24

@kartikel.com Nampaknya kena tukar hala tuju lah, :P

21 October, 2012 22:26

@Hazmin Hamudin Yup itu yg bermain difikiran koz sekarang ini. Mungkin koz harus gabungkan smua unsur2 di atas. Kena Buat plan ni..

21 October, 2012 22:27

@boni kacak Mekasih bro...komen yg lengkap dah sempurna...aku dh paham sekarang aku di belah mana..:D

21 October, 2012 23:42

gabungkan kesemuanya :))

22 October, 2012 00:04

sebenarnya lebih kepada masa yang ko miliki .. kalau ko rasa ko punya banyakk masa untuk update blog and ping promote+SEO semua tu .. memang berita la yang terbaik .. actually takesa pon blog personal ke blog berita .. ade je blog personal pergi jauh dengan syarat kena la ade jaringan persahabatan dengan blogger lain serta pembaca setia yang mengikut cerita ko .. cara penulisan yang menarik tu lebih menjadi keutamaan pembaca .. blog personal ke blog berita, its all about readers .. :)

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net