Biodata dan Profile Norshahrul Idlan Talaha



Norshahrul Idlan Talaha nama yang tidak asing lagi merupakan penyerang skuad The Red Warrior ini yang telah meledak goal penting bagi memastikan Kelantan  mengunguli dengan menyapu tiga piala sekaligus. Mari kita kenali lebih dekat dengan pemain penyerang kelantan dan juga harimau malaya yang bernama Norshahrul Idlan Talaha.

Biodata Norshahrul Idlan Talaha
Nama           : Norshahrul Idlan Talaha
Tarikh lahir    : 8 Jun 1986
Tempat lahir  : Terengganu, Malaysia
Tinggi            : 1.67 m (5 kaki 5 1 / 2 inci)
Posisi            : Penyerang
Kelab           : Kelantan FA
Nombor        : 9

Kerjaya kelab
2003-2006 Perak
2006-2007 Negeri Sembilan
2007-2009 UPB-MyTeam
2009 - 2012 Kelantan
Ranking: 5

Comments:17

31 October, 2012 02:47

eh.. tak la tinggi sangat dia ni...

31 October, 2012 02:52

la..dia ni tak la tinggi sangat ye...

31 October, 2012 06:06

erm rupenyer die tak pernah wakili terengganu ek.. ok la tu, terengganu pun kelam kabut pengurusan die

31 October, 2012 08:08

dia xpernah join terengganu sbb dia orang besut.. lebih kepada kelantan la skit.. gomo kelate gomo

Anonymous
27 May, 2013 01:20

bukan. pasal die membesar di perak dr umur 3tahun lg.. menetap membesar terus diperak smpai start bola dgn team president perak.

Anonymous
04 June, 2013 15:48

Assalammualaikum.Anis suka sangat dengan cara MatYo main sebab MatYo mempertahankan JDT.Terima Kasih Insyaallah Anis Doakan MatYo Kekalkan Semangat Demi Johor Darul Takzim ...

30 June, 2013 19:15

semalam sungguh kecewa beliau

30 June, 2013 19:15

hensem la mat yo ni

30 June, 2013 19:17

@Anonymous:sama lah kita suka dengan mat yo ni

30 June, 2013 19:17

@Anonymous:tak kisa mane mane dia main yang penting dia memang hebat

30 June, 2013 19:17

@Mohd Afif:kalau orang hebat tak kisah asal negeri mana pon

30 June, 2013 19:18

@Terbakor:mungkin satu hari pengurusan terengganu lagi hebat

30 June, 2013 19:18

@boni kacak:tapi lagi tinggi dari boni.. hahaha

30 June, 2013 19:18

@boni kacak:macam boni ni tinggi sangat.. hohoohoh

30 June, 2013 19:19

harap akan ke Selangor selepas ini

Anonymous
06 September, 2014 12:23

MAT YO MEMANG PENYERANG TERUNGGUL DI MALAYSIA

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net