Izreen Azminda ada masalah kesihatan


Pelakon Izreen Azminda berkata tindakannya menjauhkan diri daripada khalayak selain kurang mendapat publisiti sejak mendirikan rumah tangga bukan disebabkan masalah disiplin seperti diperkatakan.

Sebaliknya, Izreen atau nama sebenarnya Izreen Azminda Aznam, 27, berkata, dia terikat dengan jadual penggambaran yang padat selain mengalami masalah kesihatan selepas berkahwin dengan jurukamera Mohammad Riza Baharuddin pada 30 Ogos lalu.

"Saya memang sibuk dengan penggambaran sebaik sahaja melangsungkan perkahwinan hampir dua bulan lalu.

"Saya tahu dakwaan kononnya saya mempunyai masalah disiplin timbul apabila saya tidak dapat menghadiri majlis pelancaran sebuah drama baru-baru ini.

"Perkara itu tidak disengajakan kerana saya jatuh sakit pada hari tersebut," ujarnya ketika ditemui pada program Jelajah ASK 2012 di sebuah pusat beli-belah di sini, baru-baru ini.

Pasangan itu bernikah di kampung halaman Izreen di Alor Setar, Kedah.

Izreen berkata, keadaan kesihatan yang tidak menentu kerana masalah tekanan darah rendah yang dialaminya menyebabkan dia dituduh sedemikian.

"Sebenarnya saya memang mempunyai masalah tekanan darah rendah sejak dulu lagi tetapi keadaan bertambah buruk apabila saya terbabit dalam penggambaran tanpa henti sejak lepas kahwin.

"Bayangkan, saya menghabiskan masa dan berbulan madu dengan suami pun melalui projek drama yang kami sama-sama terlibat.

"Mungkin sebab itu ada pihak salah anggap dan membuat andaian saya sengaja menjauhkan diri sedangkan saya sibuk sehingga hari ini," katanya.

Ditanya mengenai pengalaman berumah tangga, Izreen berkata, status isteri membawa perubahan besar kepada kehidupannya.

"Banyak perubahan besar saya alami dalam perkahwinan ini. Ia mengajar saya mengenai soal tanggungjawab dan penampilan diri.

"Sebelum ini saya seorang yang kasar dan lasak tetapi perkahwinan ini mengubah saya menjadi semakin feminin dan lembut," katanya yang masih belum dikurniakan rezeki untuk hamil.

Terbaru, Izreen masih lagi terikat dengan penggambaran drama bersiri Julia yang kini ditayangkan di TV3.

Selepas ini, dia bakal memasuki set penggambaran drama 30 episod berjudul Sehangat Asmara pula.

sumber Mstar
Ranking: 5

Comment: 1

Anonymous
24 January, 2013 17:39

[p]In line with the women physical appearance, UGG boots in regards to the painful in to a in a position choice habits . All the linings come from [url=http://www.genuineuggaustralia.co.uk]genuine ugg australia[/url] clothes and the insole c . All the lengths and widths [url=http://www.niceugguksale.co.uk]ugg uk sale[/url] are wide-ranging within the smaller, medium, considerable and then seriously . Household principles has to be collection pertaining to what the cat can and are unable to do in the [url=http://www.warmuggkids.co.uk]cheap ugg kids[/url] household . It's going to take some considerable time period [url=http://www.uuggbootsale.co.uk]cheap ugg boots sale[/url] in order to master the flair of a real cavalier but it really has decided to settle . The front aspect really should consist of a sleek texture supplying you a cushion-like ease and comfort [url=http://www.ugg4baileybutton.co.uk]ugg bailey button[/url] to you . A UGG boot can assist you stand out from the crowd and give further convenience to the [url=http://www.officaluggboots2012.co.uk]offical ugg boots[/url] ft . women nike shox can be your best friends on your feet in winter especially when you go out.[/p]

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net