Powered by Jasper Roberts - Blog

Pemotong rumput jumpa mayat dalam bungkusan plastik

Gambar Hiasan
Mayat seorang lelaki dipercayai rakyat asing ditemui dalam satu bungkusan plastik di Kilometer 65 Lebuhraya Utara Selatan arah utara di sini, Jumaat.

Mayat lelaki berusia 40-an itu dijumpai oleh seorang pekerja kontrak yang sedang memotong rumput di kawasan itu pada pukul 10.50 pagi.

Ketua Polis Daerah Pendang DSP Abdul Aziz Ahmad berkata mayat itu dijumpai dalam keadaan berpakaian lengkap iaitu berbaju dan berkain sarung serta terdapat bantal dan tilam nipis dalam bungkusan itu.

"Pekerja kontrak itu ternampak kaki mayat dan terus membuat laporan polis. Berdasarkan keadaan mayat yang tidak berbau, kami percaya lelaki itu mati dalam tempoh 24 jam yang lalu. "Kami masih berusaha mengesan identiti mayat kerana tiada dokumen pengenalan diri dijumpai. Tiada kesan cedera atau darah pada mayat itu," katanya ketika dihubungi di sini, Jumaat.

Beliau berkata mayat lelaki itu dihantar ke Hospital Sultanah Bahiyah untuk bedah siasat dan polis meminta orang ramai yang mempunyai maklumat mengenai kejadian itu atau kehilangan anggota keluarga supaya menghubungi balai polis berhampiran bagi membantu siasatan. -BERNAMA

Ranking: 5

Komen Di Sini

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net