Top Keyword Januari 2013 Budak Nakal

Hot/Top Keyword Januari 2013 - Salam semua, hari ini koz nak kongsikan dengan korang paparan keyword yang masuk ke laman Budak Nakal ini.

Bagi Minggu lepas antara keyword yang sudi hadir tuk singgah di blog koz ini adalah seperti di bawah ini. Nampak gayanya ramai juga peminat bola sepak tanah air ya yang mencari Jadual Piala FA 2013

Nampak gayalah makin meriahlah Perlawanan bola sepak dalam malaysia ini dengan sokongan yang makin bertambah dari masa ke semasa selepas beberapa perlawanan yang membanggakan dari Harimau Malaya dan Harimau Muda kita.

Top Keyword Januari 2013

Dan ini pula keyword yang masuk  pada bulan Januari 2013 ini. Keyword yang paling banyak menjenguk blog ini sudah semestinya keyword pencarian Emma Maembong yang cantik dan jelita. Di tangga kedua dan ketiga pula keyword Biodata Shila Amzah dan Neelofa.

Top Keyword Januari 2013


Ranking: 5

Comments:16

29 January, 2013 13:57

gile ah..keyword nama artis cun aje yang masukk... hohoho

29 January, 2013 15:03

Tahniah...

Awak berjaya memenangi Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular 2..

Untuk malumat lanjut, baca entri di bawah:

http://www.coretananuar.com/2013/01/keputusan-pertandingan-anugerah-blog.html

29 January, 2013 17:37

Wah.... pakar seo ni

29 January, 2013 17:47

@Nadot sudah semestinya :P..hihi

29 January, 2013 17:47

@Muhamad anuar Marsib Wow...x sangka..terimas bro^^

29 January, 2013 17:48

@Amirul Erk, x pakar bro...masih perlu dan byk lagi belajar dengan otai-otai yg lain...

29 January, 2013 18:42

Hohoho....penangan keyword panas,kalau betul pada tempatnya...mencanak trafik tu.

30 January, 2013 16:32

emma maembong paling popular tu.. tahniah!

30 January, 2013 19:28

tu dia sifu seo aku tnjuk keyword yg msuk dlm blog..ahaha

30 January, 2013 21:55

@azmanisma Betul tu bro..aku banyak lagi nk kena belajar dalam bab2 SEO ni^^

30 January, 2013 21:56

@Donny Ien Emma Maembong lebih popular dri blog aku haha

30 January, 2013 21:56

@Katak Comel Sekadar perkongsian bro...hang pun apa kurangnya..hihi

31 January, 2013 01:01

Kesemuanya keyword yang terhangat dipasaran. :-)

31 January, 2013 02:00

banyaknye hits untuk biodata

04 February, 2013 14:10

emma maembong ni sangat2 dasyat lah..hahahha

20 May, 2013 00:36

emma maembong tu siapa sebenarnya.. rasa ketinggalan bila tak kenal siapa dia tu

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net