Budak Nakal Blogspot

Budak Nakal Blogspot merupakan sebuah blog jejaka paling nakal yang memaparkan tutorial blog, tips SEO dan widget comel.Di sini juga ada menyediakan perkhidmatan tempahan design.

Gambar Hot! Emma Maembong dan Biodata

Gambar Hot! Emma Maembong dan Biodata

Anda menonton drama Kau Yang Terindah yang menampilkan Pelakon Nazim Othman dan Neelofa sebagai pelakon utama, anda pasti perasan akan watak yang dilakonkan oleh Emma Ma’embong. Pasti ramai yang tidak mengenalinya lagi, jika ingin tahu, gadis cantik ini merupakan kacukan berdarah Scotland dan Melayu.Cantik bukan?

Nama sbenarnya adalah Fatimah Rohani binti Ismail dan nama panggilan manjanya adalah Emma Ma'embong. Emma Ma'embong dilahirkan pada 27 Mac 1992 dan kini berusia 19 tahun(2012).

Kalau nak mengenalinya dengan lebih dekat di sini Twitter dan Facebook Emma Me'embong.

Di sini juga dilampirkan beberapa keping gambar yang comel dan cute dari Emma Ma'embong.






23 comments:

Terbakor said...

kawan die yg wt muke pelik tu cm ada kat friend aku ja ni?nabiha ke name die?

22 September, 2012 19:35  
Anonymous said...

Asal lahir 1992 umur dye 19 pulak.....?bukan sepatotnye umur dye 20 kee.......?

01 October, 2012 14:48  

comel & kiut
,"http://mysweetielovely.blogspot.com/",

07 October, 2012 00:23  
mohdazahar said...

budak mentah... tak tau ke erti AURAT?
kalo tau, pakai la tudung

20 April, 2013 22:47  
Datin Tyka said...

doa yang terbaik supaya satu hari akan menutup aurat juga

22 April, 2013 01:12  
mohdazahar said...

dah lumrah dunia...dunia artis...cepat lupa diri.....hingga aurat pun tak nak jaga.......

01 May, 2013 01:03  
titan said...

muka putih. macam adira juga pun ada. haha..

10 June, 2013 20:20  
munir ardi said...

semoga bisa segera berhijrah dan menutup aurat

19 June, 2013 20:29  

@Mira Adzlia: Cutelah si dia ni...pasti ramai lelaki tampan yg berkenan.

17 July, 2013 22:23  

Tapi kenapa kebanyakkan gadis-gadis di Malaysia tidak menutup aurat.

17 July, 2013 22:25  

Jika pakai tudung lagi lemah-lembut, sopan dan ayu...

17 July, 2013 22:25  

Biasalah..umur dilingkungan 16-21 thn amat cute, sebelum sedikit demi sedkit di makan usia.

17 July, 2013 22:27  

@Datin Tyka: Insya Allah, kita sama2 berdoa agar ramai lagi gadis2 kita menutup aurat mereka.

17 July, 2013 22:28  

W ajah yang cantik, rupa yg menawan, tubuh yg gebu, kulit yang pitih melepuk pasti menjadi buruan kebanyakkan pengarah filem.

17 July, 2013 22:29  
Anonymous said...

biasa2 je.tak semestinya kulit putih gebu tu cantik,bg sy artis plg cntik tetap ayu raudah..tak make up pn lawa,dayang nurfaizah pun cantik jgk,,manis ja di pandang,,natural beauty,,paling penting tanpa make up,,

12 August, 2013 14:54  
Anonymous said...

woowww cantiknya gadis melayu Emma Maembong bikin ngiler brow..
thanks atas infonya

21 February, 2014 02:23  
aneka obat said...

i like you

http://tokoperalatansex.blogspot.com
http://tokoobatbiusasli.blogspot.com
http://alatbantusexku.com

22 February, 2014 00:40  

very good information and Inspiring & Interesting.

success always

Obat Bius
Medicine women
Sex Aids
Magnifying Tools Vital Men

28 February, 2014 01:49  
Anonymous said...

Ingin jana pendapatan lumayan dgn mudah dan cepat tanpa modal,tiada penipuan??? click - http://tasks4job.com/?refer=57311

27 March, 2014 09:57  
ulwi shop said...

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^