5 Hacker Perempuan (Awek) Paling Cantik dan Seksi di Dunia

Bila orang sebut mengenai penggodam (hackers), biasanya yang terlintas di bayangan adalah seorang ulat buku dengan kaca mata tebal dengan gaya hidup yang nerd. Kemampuan serta kehebatan hackers perempuan juga tidak kalah dengan kaum adam. Mari kita terjah hackers perempuan yang cantik, cun dan seksi ini...


Joanna Rutkowska mula dikenali dalam persidangan Black Hat Briefings di Las Vegas pada Ogos 2006. Pada waktu itu, Rutkowska mendemonstrasikan proses serangan (hacking) yang telah dia lakukan terhadap sistem Windows Vista. Tidak hanya itu, Rutkowska juga pernah menyerang Trusted Execution Technology dan System Management Mode milik Intel.

Awal 2007, dia membentuk Invisible Things Lab di Warsawa, Poland. Sebuah syarikat yang memfokuskan  keselamatan sistem operasi VMM serta perkhidmatan rundingan keselamatan internet. Tahun 2010 juga Rutkowska bersama Rafal Wojtczuk membentuk Qubes, sebuah Operating System yang merangkumi 'full protect security'. Rutkowska juga pernah memberikan nasihat terbuka untuk Vice President of Microsoft Security Technology Unit untuk lebih memperketat sistem keselamatan dalam Windows Vista. Rutkowska memang seorang hacker yang sangat dicari untuk diajak bekerjasama.


Kristina Svechinskaya adalah seorang mahasiswi di New York University. Kristina sempat popular kerana  beliau mengodam jutaan dolar dari beberapa bank di Eropah dan Amerika Syarikat.

Bersama dengan pasukannya, Kristina menyedut duit dari ribuan akaun bank sebelum akhirnya tertangkap pada November 2010. Hacker cantik ini menggunakan virus Zeus Trojan Horse untuk menyerang akaun-akaun tersebut. Ramai orang berpendapat bahawa Kristina merupakan salah satu hacker terseksi yang pernah ada.


Raven Adler, seorang gadis bergaya gothic menjadi wanita pertama yang melakukan presentasi di DefCon Hacker Conference. Namun, Raven lebih senang jika untuk dikenali kerana kemampuannya sebagai hacker dan diakui oleh orang lain. Kebelakangan, ia cukup aktif mengubah, mengakses, dan mengaudit untuk keamanan di pelbagai agensi.

 

Xiao Tian, mula dikenali sejak 19 tahun lagi. Kehebatannya dalam dunia hacking juga tidak diragukan lagi. Search engine nombor satu di dunia, Google pun pernah merasakan serangan hebat dari Xiao Tian dan pasukannya,  China Girl Security Team. Xiao Tian melakukan serangan canggih terhadap sistem infrastruktur Google China. Disebabkan tidak tahan dengan serangan Xiao Tian dan hackers-hackers lain, Google telah bertindak menutup smua operasinya di China.


Ying Kracker, memiliki wajahnya yang manis dan cantik membuat ramai orang tak mungkin percaya bahawa beliau adalah seorang hacker. Pekerjaan sebenar Ying pula adalah seorang guru di Shanghai, China.

Ying mengajar langkah-langkah awal sebagai proses hacking, seperti bagaimana mengganti IP Address dan bagaimana memanipulasi password. Ying juga merupakan seorang ahli dalam membuat software khususnya mengenai hacking.
Ranking: 5

Comments:13

22 January, 2013 23:00

kira pakej menarik juga ni. pasti ramai pihak yg cari

22 January, 2013 23:45

mmg cun betul ni..pakej lengkap cntk+bijak..hee

15 April, 2013 23:46

hebat betul mereka... takut nak jadi hackers. macam rasa berdosa je.. heee

21 April, 2013 22:26

biar betoi....jika benar mereka hacker....dan pernah hack laman web n lain2....apasal polis blm tangkap?

26 January, 2014 13:41

huh; btul ker derang nih yer..? tngok mcm dlm citer kat filem jer dah; hehe....

03 March, 2014 16:24

PERNIAGAAN YG SANTAI BOLEH BUAT RM3600/DAY
DI LANCAR SELURUH Negeri 5/MAC 2014
..........................................................
*Leader-leader Seluruh Negeri Sila Bertindak Segera
Jika Anda Sudah Kaya...!!!Tambah Kekayaan anda $.
*Web Syarikat : www.drimbalife.com/irfan2u
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
*300 PAIR/DAY Dan Bonus Harian Tanpa Menaja
*MODAL TERENDAH DI MALAYSIA
*INCOME DI JAMIN HARIAN WALAU TAK MENAJA..Bagaimana???
**Blog TeamPower Plan DiJamin: http://drimbalife.blogspot.com
***Daftar Di Bawah:
*****Web Syarikat : www.drimbalife.com/irfan2u

24 June, 2016 06:46

واليك تفاضيل اهم الحشرات التى تنتشر في المملكة
- النمل الابيض والاسود تنتشر بالمملكة عدد كبير من فصائل النمل المختلفه مثل النمل الابيض والنمل الاسود والنملة الصحراوية السوداء السامة وجميعها خطير على الانسان فالنمل الابيض يؤدى الى تلف النخل وانهيار المبانى فهى يعيش في مستعمرات تحت الارض ويتكاثر بسرعة رهيبة ولا يظهر على السطح الا بعد تدمير التربة اسفل المبانى فهو يتغذى على الخشب والمواد النباتيه ولابد من الاستعانة بشركة متخصصة في مكافحة النمل الابيض للتخلص منه وتلافي اخطاره فالاول تعد من افضل شركات مكافحة الحشرات وخدماتها تغطى جميع مناطق المملكة فالاول افضل شركة مكافحة النمل الابيض بالرياض وافضل شركة مكافحة النمل الابيض بجدة وافضل شركة مكافحة النمل الابيض بمكة وافضل شركة مكافحة النمل الابيض بالخبر وافضل شركة مكافحة النمل الابيض بالقصيم وتقوم ايضا بمكافحة النمل الابيض قبل البناء
شركة مكافحة النمل الابيض بالمدينة المنورة
الفبرونيل وهي مادة قوية جدا وفعالة جدا للنمل الابيض وهناك مادة البايفلكس
بايفلكس Biflex TC
المادة الفعالة : بايفنثرين :Bifenthrin 240غم/لتر
القضاء على مستعمرات النمل الابيض (الأرضة) قبل وبعد مرحلة الإنشاء
يرش سطح التربة قبل تغطيتها بالخرسانة
يرش محلول المبيد في خندق حول البناء على مستوى المنسوب النهائي

- مكافحة الصراصير
تنتشر في السعودية عدة انواع من الصراصير كالصراصير الامريكية والالمانية والشرقية وتعد خطيره لانها تنقل الميكروبات وتسبب الامراض للانسان من هنا جاءت اهمية مكافحتها والتخلص منها نستخدم افضل مبيدات مكافحة الصراصير المثبت فعاليتها وتغطى خدماتنا كافة مناطق المملكة فالاول تشتهر بانها احسن شركة مكافحة صراصير بالرياض واحسن شركة مكافحة صراصير بمكة واحسن شركة مكافحة صراصير بجدة واحسن شركة مكافحة صراصير بالمدينة المنورة

شركة مكافحة صراصير بالجبيل

24 June, 2016 06:47

تعد شركة البيت الافضل افضل الشركات العامة في الخدمات المنزلية تقدم افضل الخدمات باعلى جودة وباقل الاسعار
شركة تخزين عفش بالرياض
شركة نظافة بالرياض
شركة غسيل خزانات بالرياض
شركة مكافحة الحشرات بالدمام
بالاضافة الى خدماتنا الاخرى مثل :
شركة شراء اثاث مستعمل بالرياض
كشف تسربات المياه بالرياض
شركة تنظيف بيوت بالرياض
ونتميز في جميع الخدمات بان اسعارنا تعد ارخص الاسعار بالمقارنة مع الشركات الاخرى
شركة نقل عفش بالرياض
رش مبيدات بالرياض
شركة مكافحة الحشرات بالرياض
شركة تنظيف كنب بالرياض

12 February, 2018 03:35

شركة مكافحة حشرات بمحايل

شركة تنظيف مجالس بخميس مشيط

شركة تنظيف خزانات بخميس مشيط
شركة تنظيف بخميس مشيط
نحن افضل من يقوم بتنظيف مجالسك وخزان مياهك معنا انت فى ايدى امينة
شركة نقل اثاث بخميس مشيط

شركة مكافحة حشرات بخميس مشيط

شركة تنظيف موكيت بخميس مشيط

شركة تنظيف خزانات بمحايل
شركة تنظيف منازل بمحايل
شركة كشف تسريات بمحايل
نور المدينة خدمة رائعة شاملة كل التخصصات من تنظيف ومكافحة وكشف تسربات وعزل اسطح وباسعار حصرية لا مثيل لها نحن رواد شركات التنظيف والمكافحة بالمملكة لدينا اجود مواد تنظيف معروفة عالميا واحدث مكانس ومعدات لدينا المواد الخاصة بتنظيف المجالس والارضيات واجود معطرات مستوردة من الخارج ولدينا اجود وأأمن مبيدات حشرية حيث نقوم بالقضاء عليها نهائيا فمعنا تنعم بحياتك فى ظل مكان نظيف خالى تماما من الاتربة والحشرات

21 March, 2018 01:02


بسم الله الرحمن الرحيم عميلنا العزيز نحن نقدم افضل خدمات تنظيف المجالس والشقق بافضل انواع

التنظيفات المشهود لها عالميا
شركة تنظيف مجالس بالطائف
شركة تنظيف مجالس بجازان
شركة تنظيف مجالس بحائل
ونحن فى خماتكم 24 ساعة على مدار الشهر

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net