Budak Nakal Blogspot Berwajah Baru 2013


Salam semua, Alhamdulillah akhirnya dapat juga koz siapkan mengedit template blog koz yang sebelum ini agak tidak teratur. Agak lama tak sentuh code-code HTML blog ini...hihi... banyak juga mencari tutorial-tutorial dekat en Google kita selamatlah ada juga blogger-blogger lain yang sudi kongsikan ilmu-ilmu mereka kepada blogger-blogger lain, syabas.

Ahak tidak lama lagi Budak Nakal Blogspot akan mencapai Pageviews yang ke 3 000 000 juta...Aummm banyakkan? Biasalah sudah hampir ke tahun ke tiga kewujudan blog ini di dunia blogger. Agak-agak boleh di labelkan Blog Popular tak??hahaha berangan jek koz ni.

So..apa pandangan korang tentang Penampilan baru budak nakal ini?
Ranking: 5

Comments:18

09 January, 2013 14:15

oooo.. sudah tukar ka..

09 January, 2013 14:46

Nice template, Bro.

Header berukuran besar dengan warna, tulisan dan gambar yang menarik. Fixed widget diatas tu pun cantik :)

Nyaris perfect :)

09 January, 2013 14:50

wow akk suka fungsi header ala2 facebook tu ... waaa nak jugak ..

09 January, 2013 14:52

setelah di belek2 ,theme ni lagi senang nak loading dr theme lama .. good job

09 January, 2013 15:09

wah dah lama x jenguk blog koz nie... cantik wajah baru budak nakal.. tak der buka tempahan ka koz?

09 January, 2013 15:41

@Warna Warni Kehidupan @ ya kak sudah tukar :P

09 January, 2013 15:42

@Muslim Blog Makacih, ini pun ada rasa-rana nk godek2 lagi template ni hihihi

09 January, 2013 15:42

@puanbee wah2...nak ke kak???:P nampak button atas belah kana tu x??klik ya haha..

09 January, 2013 15:44

@misz_eyza hihi tu la lama x nmpk nama misz di ruangan comment ni..mana x nya koz ni jarang2 nk blogwalking hhiihi..Ouh untuk tempahan koz memang sediakan service tersebut. Misz boleh klik banner di atas belah kanan itu^^

09 January, 2013 15:48

template yang menarik bro ;)

09 January, 2013 15:59

terbaik bro...ada style... wah.. kagum aku

09 January, 2013 16:45

Nampak lebih profesional gitu..

09 January, 2013 16:52

nice la Koz ;)

09 January, 2013 16:54

tahniah cecah 3j pageview.
sukalah header, terutamanya birunya yg "cool"

10 January, 2013 10:56

koz, kalau tempahan full template + header camner yea?

10 January, 2013 22:17

@misz_eyza PM koz di sini>> http://www.facebook.com/ServiceTempahanDesign

11 January, 2013 07:23

cantik... :D

14 January, 2013 10:34

ok koz... nanti eyza PM ekk.

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net