Budak Nakal - Blogger Terkenal Malaysia

Blogger Terbaik Malaysia

Salam semua, agak-agak korang blog budak nakal ini salah satu blog terkenal dalam Malaysia tak? Hihi, soalan apalah yang koz wawarkan kepada korangkan. Agak sensitif soalan koz ini untuk korang jawapkan.

Lainlah kalau blog koz ini seperti blogger-blogger fames seperti blog Bro shakiddo, Boni Super Kacak, Tuan Denaihati, Puan Bee, Bro Titan dan Blogger-blogger top/fames yang lain, sentiasa menjadi perhatian blogger-blogger yang lain.

Amat berbeza sekali kalau nak di bandingkan dengan blog koz ini. Kalau nak katakan dari segi rupa memang Adalah sikit macam blog hebat. Hebat dari segi designnya sahajalah kot.

Kalau dari segi trafik jauh beza kebelakang blog koz jika nak dibandingkan jumlah trafik yang masuk setiap hari di blog mereka.

Trafik Blogger Fames
Trafik ciput jek....

Baru-baru ini semasa event #SBB2013 berlansung ramai juga koz dapat bersua dengan blogger-blogger yang koz kenal, dan ada juga yang koz tak kenal(malas berblogwalking punya pasallah kot hahaha). Jadi saat ini sudah tiba masanya untuk koz berblogwalking semula seperti masa awal permulaan koz berblog dahulu.

Apa-apa pun insyallah manalah tahu akan tiba masanya blog budak nakal akan menjadi salah satu blogger terkenal dan menjadi perhatian pada mana-mana event khas untuk Blogger..hihihi...Amin...



Ranking: 5

Comments:28

30 January, 2013 21:51

alaaa.... macam bang NARA cakap dalam forum... kita kena ada target pembaca....so itu sudah jadikan kita terkenal untuk sesuatu golongan pembaca kan...

30 January, 2013 23:13

bagusnya kalau dah maju. apa yang penting target pembaca blog kita tu. sebab kalau menarik, blog itulah yg menjadi kegemarannya.

30 January, 2013 23:29

bln bpe punye trafik tu..ltk histat la bru org len bole tgk..hihi

31 January, 2013 01:06

Boleh melangkah maju. :-)

31 January, 2013 03:00

blog ni hari2 org dok search ni....hee~

31 January, 2013 03:47

meski tak bertegur sapa di SBB sayapun kenal dengan blogger hebat ini budak nakal

31 January, 2013 12:46

bagus deh kalo maju dan penggemar blognya banyak :D

31 January, 2013 14:25

wow! hebat weh..

31 January, 2013 22:32

@hazman aka species1980 Yes bro, aku masih ingat kata-kata itu^^

31 January, 2013 22:34

@Khairul Asrol Broblogger.net Yup, memang betuk kata-kata bro itu^^

31 January, 2013 22:34

@Katak Comel Trafik dalm minggu ni jugak bro katak comel^^

31 January, 2013 22:34

@akubiomed Amin, insyallah bro..

31 January, 2013 22:35

@Ezad Skytech Nama pun Budak Nakal Blogspot, keyword Budak Nakal pasti menjadi sasaran^^

31 January, 2013 22:36

@munir ardi Yup, #SBB2013 inilah yang memberikan koz semangat tuk terus berblogging...sbb byk dapat kata semangat dri blogger2 otai^^

31 January, 2013 22:36

@DOLBYVIT Maju selangkah demi selangkah^^

31 January, 2013 22:37

@hazwan hairy List blogger di atas mmg hebat2...dan ada byk lagi, nnt koz akan kongsikan yg berikutnya^^

01 February, 2013 16:57

ok la tu.. byk pe.. hehe.. sama2 lah kita rajin blogwalking.. saya pun malas asalnya.. tapi lepas gi sbb hari tu, rasa macam kerdil je, itu yg start bw kalau de masa ni..tak leh malas2 dah kalau nak terus maju..

01 February, 2013 18:16

bro dah okay dah ...insyaAllah, kita sama2 naik, pasti berjaya

01 February, 2013 22:29

blog ni power kot, dont worry lah :D dah 3 juta PV tu ok sangat dah

04 February, 2013 14:28

gilo tak femes, pv dah 3 juta lebih.hahahaha...

lepas ni, ko kena tempek muka ko kat blog ko ni bro.. dan lagi satu, jangan lupa tempekkan gambo aku sekali tau.hahaha :P

27 March, 2013 20:55

opocot dah 4 juta PV blog ni... hebat!! errmmm... backlink dari entry ni pun terbooekkk!!! tq.. :)

21 April, 2013 01:30

rajinnya promo blog

15 May, 2013 21:36

terbaekk dari ladang ...:)

01 October, 2013 11:39

like..like

01 October, 2013 11:41

nice,,,,,

20 November, 2013 20:49

Terbaik la.. jeles2... bila la nk sampai pembaca byk tuh... skrg pon sehari 14 org je jenguk

Anonymous
27 March, 2014 10:02

.Ingin jana pendapatan lumayan dgn mudah dan cepat tanpa modal,tiada penipuan??? click - http://tasks4job.com/?refer=57311

Anonymous
13 October, 2014 00:29

[#]PORN|10 jenis Gambar Bogel Cerita Lucah Teruk
[#]PORN|Pelakon filem lucah teruk dibelasah teman lelaki
[#]PORN|cerita lucah teruk janda melayu dengan pakistan jual karpet

[#]PORN|kisah sex: CERITA LUCAH GURU BERTUDUNG
[#]PORN|melayu luncah video
[#]PORN|lucah awek bertudung

[#]PORN|Cerita Sex Melayu | Cerita Lucah Melayu
[#]PORN|awek bertudung telanjang
[#]PORN|Aksi Bogel dan Kontroversi Pelajar UMP


[#]PORN:pepek luncah awek
[#]PORN:luncah video terbaru
[#]PORN:gambar gambar luncah

[#]PORN:cerita rogol awek bertudung
[#]PORN:video rogol awek
[#]PORN:awek di rogol jejaka
[#]PORN:rogol awek melayu

[#]PORN|11 Gambar Awek Kelantan Yang Comel
[#]PORN|Awek Jutawan Malaysia Paling Cantik Bogel
[#]PORN|Video bogel awek arab dance



[#]PORN|Awek kampung mandi bogel
[#]PORN|Foto awek malay bogel - Camcon Oil
[#]PORN|AWEK BOGEL MELAYU: gambar bogel tasya
[#]PORN|(45) (Video) Awek separuh bogel nikmati Cadbury


[#]PORN|Awek Tipu Ibu Beli Buku Teks Full Video
[#]PORN|gambar awek bogel bersetebuh dalam stesen minyak tersebar
[#]PORN|Seri Bogel Tudung Melayu Jahil
[#]PORN|spy cam awek bogel

[#]PORN|gambar awek bogel dengan teman lelaki di dalam tandas
[#]PORN|awek bogel sangap batang
[#]PORN|Lucunya Malam Pertama

[#]PORN|Awek Berjerawat Bogel
[#]PORN|Koleksi awek-awek Jepun berpakaian Meleleh Air Liur
[#]PORN|Gambar Awek Jepun Bogel
[#]PORN|awek cun mandi bogel di air terjun

[#]PORN|gadis melayu lucah bogel tetek seksi tudung
[#]PORN|Awek Putih Gebu Separa Bogel Atas Katil
[#]PORN|Malay Girls and Malay Sex

[#]PORN|DOWNLOAD MOVIES 18+
[#]PORN|melayu luncah video
[#]PORN|lucah awek bertudung































































































































































































































































































































































Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net