Sepetang Bersama Blogger 2013 - Terbaik!

#SBB2013

#SBB2013Salam semua, hari ini koz nak kongsikan sedikit pengalaman semasa berada di #SBB2013 pada sabtu yang lepas.


Sepetang Bersama Blogger 2013 merupakan event Blogger yang pertama koz turut serta dan kehadiran di dalam event ini sangatlah memberi banyak kenangan kepada koz sambil dapat bersua muka bersama blogger-blogger yang tak pernah bertemu secara berdepan-depan dapat juga mengisi ilmu yang di sampaikan oleh blogger-blogger otai yang lain. 



#SBB2013
Gambar kredit Boni Kacak


Yang bestnya dapat juga bertemu dengan Blogger-blogger Fames seperti Puanbee.com, Eyriqazz, Denaihati, Boni Kacak, Katak ComelEzad Skytech, Bro ladfeamirMia Namia, Sharidawati Shahrudin dan ramai lagi. 



Lagi best sebab dapat mendengar suara Boni Kacak yang mendendangkan lagu kegemaran aku haha..cayalah bro...Terbaik!...



Event ini turut dimeriahkan dengan perkongsian Mini forum dengan panel Kak Jei, Noehas dan Abang Nara dengan moderatorya Abang Ensem.Banyak ilmu yang koz dapat dari perkongsian blogger-blogger fames ini.



Dalam event ini juga disajikan hidangan makanan yang super sedap. Memang rugilah kalau x merasa semua hidangan. 



Apa-apa pun Terima kasih dan Tahniah kepada Bro Denaihati kerana sudi menjemput dan mengumpul blogger-blogger baik di Malaysia, Indonesia dan Brunai bagi menjayakan Sepetang Bersama Blogger #SBB2013 ini.



Ranking: 5

Comments:19

28 January, 2013 20:36

in shaa Allah..lepas ni kalu jumpa kat mana2 kita sudah kenal. boleh minum2 lagi lepas ni

28 January, 2013 20:49

ahhhaaaa... dapat juga jumpa kozumiro budak nakal... hehehehe

28 January, 2013 20:53

budak nakal.. haaaaa.....

28 January, 2013 21:11

Memang terbaik #SBB2013 ini...!

28 January, 2013 22:10

Lah tak tahu bro juga hadir. Kalau tahu sudah tentu cari dan bertegur sapa. :-)

28 January, 2013 22:36

wahh..hang pun ada rupanya..

29 January, 2013 02:31

@Ladfe Amir Yes bro..insyallah ada rezeki kita akan ketemu lagi^^

29 January, 2013 02:32

@KiD Ahak tulah bro..agak lama kenal di dalam blog tapi akhirnya dapat juga berjumpa...:D

29 January, 2013 02:32

@Leeza dayasari [santai leeza] Uik gelak lak dia :P

29 January, 2013 02:33

@Dawaihati Yes memang benar, sbb dengan cara inilah dapat mengeratkan lagi persahabatan antara blogger baik dalam malaysia, indonesia dan brunai...:P

29 January, 2013 02:34

@akubiomed AHak ramai sangat yang hadir..xpe insyallah ada rezeki kita akan bertemu juga bro:D

29 January, 2013 02:34

@titan Kiki koz ada je di situ titan...^^

29 January, 2013 10:42

terima kasih kembali kerana dapat hadir bro, meriahkan majlis #SBB2013 dan juga entri ni.

29 January, 2013 13:05

identiti budak nakal da terdedah ni..mcm mana...heee~

31 January, 2013 11:55

Ok. Ambe dah cam dah...

Bro ingat tak jaket hitam bro tu jatuh masa ko nak keluar sebelum mula #SBB2013.

Ambelah tu...sorry tak sempat nak lepak kat meja bro

Mmg best SBB2013 ni!

01 February, 2013 19:17

Koz nye rambut cun lagi gempak !!!

04 February, 2013 14:06

hahahahaha.. ko tak tau aku dah hampir2 tercirit atas pentas tu..hehehehehe.. bro, terdedah juga identiti ko ni kan..hehehe

22 April, 2013 01:00

masa ni tak dapat pergi clash dengan program lain.. rambut tu mahal. hahaha

23 April, 2013 00:15

wah....bestnya

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net