Pemuda Kacak Bertukar Jantina Kepada Awek Comel

Menggunakan nama Don bagi nama perempuan bagi pemuda ini telah membuatkan ramai gadis (awek) putus harapan apabila mengetahui bahawa pemuda kacak dan tampan ini telah bertukar kepada jantina. Pemuda ini adalah seorang mahasiswa lelaki daripada University Shanghai di China dan mengambil kursus Elektrik. mari kita tengok perubahan pada jejaka tampan ini.

 
Ranking: 5

Comments:7

19 January, 2013 17:12

kacak dan comel org yang sama..:)

04 April, 2013 16:33

aq rasa gambar ni saje2 je dia tangkap..bukannya nak jadi perempuan betul2 pun..main2 je.. nak tengok mcm mna muka dia bila pakai cam pompuan..setakat pkai rambut palsu n makeup x bermakna dia nak tukar jantina.. org je buat cerita bukan2..

22 April, 2013 01:24

yang berubah rambut palsu je ni... cantik mukanya

22 April, 2013 23:49

muntah nak tgk

26 April, 2013 11:46

rasanya dia saja2 pakai rambut palsu dan apply makeup sikit.

27 April, 2013 11:21

rasanya memang ia memakai wig saja dan beri make up bukan bertukar jantina

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net