Artwork...(Himpuanan Artwork Lama Budak Nakal) Part 1

Photobucket

Photobucket

Hai all...Hari ini koz nak kongsi dengan korang artwork-artwork koz yang lama...Sebagai contoh seperti lukisan potret dekat atas ini.Lukisan ini kalau tak silap koz usianya dah mencecah 7 tahun.Lukisan ini koz hasilkan semasa koz sedang menuntut di kolej.Maaplah kalau tak berapa jelas maklumlah lukisan ini bukannya sebesar kertas A4 tetapi ia di lukis di atas cardboard jadi pakai kamera jelah.Ia di hasilkan menggunakan pansil dalam pelbagai jenis kepekatan macam pensil 2B.Sebenarnya ada banyak lagi artwork- artwork koz yang lama...Jadi nantikan Part 2 pula okey^^,
Ranking: 5

Comments:16

30 July, 2010 12:24

cool... terrer melukis.. :D

30 July, 2010 12:56

awww .. seksi lukisan tu tau ! hehehe

30 July, 2010 13:04

FiqaSaleh @ biase2 jek..xde la pandai sgt tuk wat potret ni^^,

_______________________

Zqah Ail @ hihi...model iklan majalah tu^^,

30 July, 2010 15:43

semart ahh!terbaek

30 July, 2010 15:50

hentakbelipat @ mekacih ^^...tpi ni lukisan dlu2 ...dh lama x wat potret...tak tahu la apa yang terjadi lau mula wat balik kiki^^

30 July, 2010 16:08

Awuchhhhh
I Like :-x

New Entry Prof-Hariz
Kenapa Mama Perlu Berbohong?

30 July, 2010 16:15

berbakat rupanya...nanti leh la lukis pic saya

30 July, 2010 16:21

Hariz @ mekacih hariz....
:e:
_______________

- zuriey - @ budak nakal sediah menerima tmpahan potret...^^,

30 July, 2010 16:52

cantik n seksi..hehee..

30 July, 2010 17:59

nice n sexy..

30 July, 2010 18:27

nice~

30 July, 2010 20:22

coollll

http://suarapeople.blogspot.com

31 July, 2010 18:12

Seronoknya kalau berbakat ni kan. Ingatkan gambar kawan tadi, model iklan rupanya...sangat real!

Entry Terkini: Taktik Fastfood

01 August, 2010 14:18

dah letak badge dengan submit utk exchange link.


cheers!

01 August, 2010 23:29

smart, ,

02 August, 2010 11:59

pamer, bukan pamir
:)

anyway, sangat cantik lukisan kat part baju tu.real.

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net