Artwork...(Rindu Zaman Sekolah...)

click to zoom

Hai all...petang ini koz pamirkan artwork koz berikutnya...seperti biasa...koz akan melukis mengikut mood yang koz hadapi sekarang...tadi time duduk-duduk tetibe teringat kembali kisah zaman sekolah dulu, rindu rasanya.Betul cakap Cikgu yang mengajar koz dulu..dier cakap,satu hari nanti,bila korang dh berkerja pasti akan merasai kerinduan pada zaman persekolahan.....Apa korang rasa lak?????
Ranking: 5

Comments:16

07 July, 2010 14:37

betul bhai, rindu dow.

*jeles tol ngn ko sbb pandai lukis.
nk wt cmne, bakat masing2 :)

07 July, 2010 14:37

rindukan kwn2.
rindu gurau2 dgn cikgu.
tp x rindu hw, kena marah dgn cikgu, hp kna rampas. rindu yg best2 je.

haha..

07 July, 2010 16:42

Affan Ruslan @ tu la...aku pun windu gak T_T

07 July, 2010 16:45

aimee@ ahak...same la jugak..tah mane la budak2 sekarg..huhu lama benar x jumper dier org... :b:

07 July, 2010 16:46

salam N selamat petang....leh x law cik tieha nak tanya sikit...kat belog cik tieha naper shoutbox tue jap ke kiri jap ke kanan erk...leh c tlong setelkan masalah berat cik tieha niee..cik tieha dah pening paler nie.....huhuhuhu

http://tieha8384.blogspot.com

07 July, 2010 16:48

sedih bila ingat balik kenangan time jd murid plg bising & over aktif kat class :b:

07 July, 2010 16:55

memang pon..rindu sgt2 tahap infinity dh ni....tetibe je rase nk pakai baju sekolah..hikhik.

07 July, 2010 17:00

tieha8384@oh code tu dpt dri mana???cuba gantikan code tu ngan code yang ade kat cini>>> http://kozumiro.blogspot.com/2010/06/tutorial-hideshow-shoutbox-versi-simple.html

07 July, 2010 17:03

Umie Nadhirah @ wah...paling bising yek..koz lak murid paling pendiam sekali..hahah mmg bila di fikirkan lik mmg tahap skema la koz time tu...^^

maisarahzakariah @ ahak...ade lagi ke baju sekolah tu^^tah muat ke x hik5

07 July, 2010 17:25

:t: wow.... mana dapat kod tu???Nak boleh?

07 July, 2010 17:33

amirasyraf@ code ape yang di maksudkan????

07 July, 2010 17:34

rasa best bila dapat menjadi seorang pelajar.cheewah...

07 July, 2010 17:39

code yang visit my blog? @ koz buat sendiri?

07 July, 2010 17:57

oh^^... dapatkan tutorialnya di sini>>> http://kozumiro.blogspot.com/2010/06/tutorial-cara-widget-penyambut-tetamu.html

07 July, 2010 20:50

cantik sgt...
yg dak skolah tu, ko lukis cmner?

ps: mmg zaman skolah pling seronok...keje cuma study jer..

07 August, 2010 18:37

http://faispsikik91.blogspot.com/

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net