Artwork...( Lara Croft ( Tomb Raider ) )

click to zoom



Hai all...wa...dah lama tak kongsi artwork dengan korang.Hari ini koz nak tunjukkan hasil rekacipta watak yang koz buat.Tapi ini artwork lamalah.Artwork terbaru tak sempat nak buat lagi.Koz hasilkan artwork ini menggunakan macromedia flash.Reka cipta watak yang koz hasilkan ini dengan mengubah watak Dari movie Lara Croft(Tomb Raider)seperti di bawah ini.
click to zoom

Jadi tak koz buat??hihihi
Ranking: 5

Comments:23

29 July, 2010 12:33

bro.. memang flash boleh buat gud out line ek?.. jenuh aiz nak buat outline cantik guna photoshop.. =___="



Aiz latest entry
Ketika bercinta monyet waktu zaman persekolahan

29 July, 2010 12:41

Dropping here...nice entry friend, visit mine..latest entry for today ;D

29 July, 2010 13:24

AiZ @ boleh bro...tapi kene pandai guna layer ar...aku nk terang cara nak wat pun panjang lebar hihi aku bgi ko file flash aku ni la...harap ko dpt faham...kalau x paham g tau okey^^,

Download>>> http://rapidshare.com/files/409722976/tomb.rar

29 July, 2010 13:25

suhaisweet @ thankz^^,

29 July, 2010 14:12

wah..cute la..hehe

29 July, 2010 15:48

comel lah cartoon tu... :D

29 July, 2010 15:57

ta tao nk ckp, tp umiee nk puji. chantek ! :e

29 July, 2010 16:04

::AnEp:: @ antara koz ngan dia mane agi cute?kikiki^^,
___________________

FiqaSaleh @ a,ah comelkan^^,
___________________

umiee ~ @ mekacih umiee...terkate2 gak la tu^^,

29 July, 2010 16:51

weyhh koz, jelez2!! huahua

29 July, 2010 17:03

Syat0za @ silakan wakakak...jangan mare^^,

29 July, 2010 17:59

bloh u hebad.. suke2 cmner nk wat cmner ha? cntik menarik tertarik la

:a:

29 July, 2010 18:28

Salt pun best jugak.....entry skit pasal salt dak nakal...

29 July, 2010 19:26

bdak nakallll~!
mcm mne nak download templete?
hohoh

30 July, 2010 12:21

wah cantek2....

30 July, 2010 13:16

Sori koz lama tak dtg.
Wah nice. aku suka tol cara ko lukis.

mmg kena bakat ah lukisan2 ni. aku minat gak mnde2 ni tapi tak pandai lukis ah, ske tgk2 je. hehe

keep up the good work bro. aku support blog ni.

30 July, 2010 14:38

koz amir nak tanya ni,,koz buat artwork ni guna photoshop ex??

30 July, 2010 15:53

teddyuna @ tips nyer senang mulakan sesuatu reka cipta itu dengan bentuk bulat kemudain ltak matanta,idungnya,rambutnya dll...^^,
_____________________
KiKo Berdendang @ada masa budak nakal wat okey^^

30 July, 2010 15:55

nynamysarah @ boleh try ke sini>> http://www.mytemplatebox.com

koz minat dengan design2 yg ada di sini^^

________________

amirasyraf @ mekasih amira^^

30 July, 2010 15:57

Affan Ruslan @ mekasih bro^^, singgah selalu okey^^
_________________

amirasyraf @ koz pakai macromedia flash sebab sofware ini mmg senang nak menggunakan tool2 nya,photoshop pun okey gak...tpi hasilnya x sekemas inilah^^

30 July, 2010 15:58

hehehe cute...2 jadi gak

30 July, 2010 16:00

i follow kalau rajin jom kita tukar2 link

30 July, 2010 16:17

AngahSayang2314 @ mekacih...koz dh follow anda juga^^

30 July, 2010 20:19

bro, macromedia flash? nape tak guna adobe flash professional?

tak sama ke hasilnya?

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net