Artwork...(Puasa Nak Tiba!!!)

click to zoom

Hai all...ahak dah lama koz tak post artwork, maklumlah buzy memanjang.Tak berpeluang nak gatal-gatal tangan melukis.Ahak hari ini koz ada masa lapang boleh lah melakar,jadi hari ini koz kongsi dengan korang artwork koz yang ada kene mengena dengan bulan puasa.Eh!! dah nak puasa ke.....Hihihi pejam celik dah dekat nak puasa dahkan.Bape minggu sahaja lagikan...Pastu raya pula yeah!!!...
Ranking: 5

Comments:16

21 July, 2010 15:36

comelnye.. wat kan sumting utk akak leh tak hehehe

21 July, 2010 16:28

mummynana @ buat kan apa kak?^^,

21 July, 2010 19:08

hehe. kena ready puasa ni.
alah, kakak atas ni pun mmg nak mintak tolong ke.
aku pun dtg blog yanmieonline, lawa gak watermark ko buat. baru nak mintak tolong, kalau sudi blh tlg buatkan tak. hehe. aku takde bakat lah

22 July, 2010 11:09

hehhe..tak yah fk puasa...fk raya je jum..hehehe...2mggu g nak puasa..tak sabar plak asa nya..kurang skit bajet mam tghri..ehhehe

22 July, 2010 11:12

hang dh ganti pose lepas ke?hakhakhak

22 July, 2010 11:58

cumil artwork ni...xsabar nk pose..tp plg xsbr raye la..yeay!!

22 July, 2010 12:30

hehe. raya pulak difikirnya

22 July, 2010 12:37

koz aku nk minta tolong ko buatkan watermark utk aku boleh x?

22 July, 2010 13:06

Affan Ruslan @ ahak watermark...boleh jek^^ko nk yang mcm mana?

22 July, 2010 13:08

RedBoy @ redboy nak watermark mana mana??nnt g tau detail k

22 July, 2010 13:25

perthhhh giler smart

http://touyakaruma.com/blog/

22 July, 2010 16:03

huhu. cuba usha blog aku. black and white + green should be fine kot?

22 July, 2010 16:57

Affan Ruslan @ okey aku dh watkan

>> http://img841.imageshack.us/img841/9216/rusian.png

22 July, 2010 17:47

terima kasih banyak. hmm, aku dah try, cun gak.
kalau ko tlg buatkan lagi satu blh tak, maksud aku tukar yg merah tu jadi hijau macam hijau kt shoutbox aku. saja nak tgk mana better.

Oh aku bru perasan ko dah align balik position jam dlm blog. mungkin better kot? :)

03 August, 2010 19:10

buatla code dia. nak letak kat blog. hee~
cantik la.

04 August, 2010 16:10

cantiknye~

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net