Iklan Penaja...(Budak Nakal Dapat Buffered Earnings)

click to zoom

Hai all...wa..gembiranya rasa.Dalam minggu ini koz dapat Buffered Earnings dari nuffnang.Mekacih banyak-banyak.walau pun dapat dua,tapi ia dah cukup wat koz gembira...hihi...Tapi time duk taip-taip nik ada keluar Milo lak kat bahagian Sidebar tu hihi...korang jangan lupa-lupa klik okey^^,dah klik jangan lupa tinggalkan jejak kat shoutbox,nanti leh la koz balas balik^^....
Ranking: 5

Comments:12

14 July, 2010 12:14

alhamdulillah.. syukur pd illahi..

14 July, 2010 12:23

best2..dh klik..^__^

14 July, 2010 12:27

sumpah aku x paham ni do .ajar la skit .hehe .

14 July, 2010 12:57

diraja22 @ yup rezeki ni^^...

@jura @ mekacih...koz balas balik okey^^

14 July, 2010 12:57

xazryx @apa yang ko x paham bro?

14 July, 2010 14:57

bro.. ajarlah camne leh dapat BE?.. aiz tak pernah dapat .. so terus guna mangga ^__^



Aiz latest entry
Blogger sekarang masak tak sedap tapi paksa orang makan?
Blogger jenis apakah kamu? PENIPU?
Original waka waka bukan shakira la

14 July, 2010 15:15

AiZ @ nak ajar tu koz pun masih junior dalam bende2 ni bro...ahak kalau tips-tips tu insyallah nnt koz akan wat artikel tentang ini okey^^,...

15 July, 2010 01:51

Sayapun baru 2 ke 3 minggu join, dah dapat juga, tapi sikit je la... :-)

15 July, 2010 16:35

Ahmad Zaki @ kira okey ar tu kan...^^

16 July, 2010 19:22

wahhh...tahniah2 koz! kina pon baru je dapat buffered earning dr nuff...teruje plak rsenye....:l:

19 July, 2010 02:06

uwaa..npe wat nuff xjd2..sengl~

12 October, 2012 17:14

bestnya..ni cikit pon x dpt..huhuhu

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net