Artwork...(Sedapnyer Tido!!!)

click to zoom
Hai all...camat petang...ahak macam biasalah,next artwork lak...artwork kat atas ini koz hasilkan pakai macromedia flash dan masa yang di ambil untuk menyiapkan art ini lebih kurang dalam 10 minit.(pemalas tul koz ini hihi^^)
Artwork ini koz hasilkan mengikut mood yang koz tengah hadapi sekarang...huhuhu x cukup tido semalam(T___T)mane taknyer...duk tengok bola semalam..hihih...ape2hal enjoy dengan artwork koz ini okey^^...
Ranking: 5

Comments:16

12 July, 2010 15:56

comelnya kartun ko budak nakal..
kaler pink plak tu..

12 July, 2010 15:59

comel beb...

12 July, 2010 16:20

tidur bgus utk kesihatan..tapi jgn tido lepas asar...

12 July, 2010 16:20

omel sgt :)

12 July, 2010 16:35

chumIl..................

12 July, 2010 18:00

dak nakal suke warna pink ker???
hahahhaa...nice artwork...
mmg susala aku nak buat,xmahir dlm bende nie..
anyway thx follow blog nas...ehehehe..lpe plak yg nas da follow blog kamo dari dlu lagi...ehehe

12 July, 2010 18:03

nas @ ahak...bukan pink jek tpi semua colour...hihi...sesaje nak test penggunaan colour dari segi semua aspek,ton dan sebagainya...ahak...maap lambat sangat balas follow^^,maklum la kne ikut turutan hihihi....

12 July, 2010 18:40

cantiknya belog neh!
suka2!
neh 1st tyme nanay datang. best lah. nnti boleh la mintak tolong. haha.

12 July, 2010 20:59

comel!! suka! :D

12 July, 2010 23:13

hehe..mmg chumell
cmner ek nk wt katun 2 gune macromedia?

13 July, 2010 11:39

wah..kalerfulnye blog ni..haha..its cute beb.. ;-)

13 July, 2010 13:15

dak nakal yg comel cam belog die...thanks yaaa lepak ja kt belog ash..hohoh suke r tgk katun2 tu....dpt dari mane eak seme2 katun tu...

13 July, 2010 18:05

AnAk iBu @ nk minta tolong apa 2 ^^

drill_red @ tahnkz

♥NuR SyAFiQah♥ @ sila semak artikel sebelum ini...koz ade postkan^^...

[Y]..Just [Y] @ mekacih^^

13 July, 2010 18:06

ash_asrah @ nanti koz jenguk lagi erk^^...nanti ash selalu la jenguk sini gak okey^^...koz wat sendiri^^

14 July, 2010 01:59

mcm happy tree friend pon ade gak ,hoho .

28 January, 2011 17:53

:t: memang best..

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net