Tag...(Budak NAkal Dapat Tag Dari Blog Marina)


Hai all..selamat petang...^^petang ini koz happy sangat...
Happy kenapa?happy sebab koz dapat tag yang ke-2...
Tag ke dua ini koz dapat dari pemilik blog http://akuanakcikbob.blogspot.com/
iaitu cik Marina...mekacih koz ucapkan...di sini macam biasalah kene jawap soalan-soalan yang di berikan...

1: Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni.
Terimas Budak nakal ucapkan kepada Marina kerana sudi beri Tag kepada
blog Budak nakal ini...mekasih sekali lagi di ucapkan(T__T)terharu beb...

2: Sila beri award kepada 10 blogger yang lain

Adei...Nak Tag kat sapo erk...ermm...ahak

> Cik Ti Anne
> Cik Kina
> Sangilapi
> Kak Yanmie

itu je kot...maap kalau tak cukup hihihi...

3: Anda mesti memberitahu kepada 10 blogger ini

Dalam Proses Menjejak^^

4: Bagaimana anda boleh digelar blog yang best and great?

Erk...ape nak jawap erk..hihi..xde idea lak...
Budak nakal bagi penerangan je la tentang blog ni...hihihi
Blog ini atau blog yang anda sedang perhatikan ini merupakan
blog yang di kategorikan blog cute(perasan)sebabnya,tuan empunya blog
ini suka akan mereka cipta kartun jenis2 cute ini(mana tak nyer...kerja pun dalam bidang animasi^^)idea mereka cipta kartun di serapkan pada templet blog ini dan dengan itu terjadilah blog Budak Nakal seperti yang anda lihat ini...sekian...
Ranking: 5

Comments:3

02 July, 2010 16:51

hehehe tenkiu koz!! actually kina dah dapat award ni.....tp kina ambil juge yerr...thanks again!! ^^"

04 July, 2010 01:29

nice!!! layout ni cun!! ko buat sendri ke cari tenet jgk?? cun2!!

07 July, 2010 17:29

boleh tak ajar camne nak tag?

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net