Tutorial Cara Mengosongkan Tajuk Widget HTML Java Script

click to zoom

Hai all..selamat petang...okey petang ini koz nak membantu anda yang mengalami masalah ini sejak ada perubahan pada Google Blogger baru-baru ini...
Untuk pendekkan cerita anda hanya perlu copy paste code di bawah ini dan letak di bahagian tittle/tajuk

<budaknakal> </budaknakal>

Jika ada yang masih tidak paham ikuti langkah-langkah di bawah:-

Langkah 1

Layout>Page Elements>Add a Gadget>HTML/Javascript

Langkah 2

Masukkan widget/code HTML yang korang hendak di letak dan copy code di bawah dan paste ke bahagian tittle/tajuk

<budaknakal> </budaknakal>

Kemudian save...
Itu sahaja,senangkan...
camat mencuba...
Ranking: 5

Comments:25

01 July, 2010 17:39

kozz! tenkiu2 =B

01 July, 2010 17:44

kalau letak
jugak blh kan? hehe

follow bro

01 July, 2010 17:45

aduh, tak nampak pulak td.
<sayabudakcomel></sayabudakcomel>

01 July, 2010 17:55

Syat0za@ welcome^^,

01 July, 2010 17:56

Affan Ruslan @yup...sudah tentu boleh...^^
asalkan kedudukan codenya serupa..nak tukar nama sendiri pun x jdi masalah^^

01 July, 2010 18:46

trimas byk2 koz..sy mmg da lame crik jalan mcm mne nak buang mende alah 2...hehe :k:

01 July, 2010 19:16

owh~ saye sgt berterima kaseh! :l:

01 July, 2010 22:08

suka2....
tp naper type nama kamu kek sitew erk..
pelik2...

tak per.. yg penting, jadik..

02 July, 2010 00:06

weyh koz, dah boleh dah save tanpa title.. ngaa~ :)

02 July, 2010 11:21

sgt bergune mr k0z..i'm d0ne!doumo arigatou!

02 July, 2010 13:53

hello budak baik.SALAM ZIARAH..

02 July, 2010 15:20

♥NuR SyAFiQah♥,HUDA,LEIZA @ welcome kembali^^

02 July, 2010 15:21

Syat0za@ ia hanya buat sekali dh okey dah...lain kali x yah wat dah...trus je save^^

02 July, 2010 15:23

Aifi @ sesame di terima juga^^

sal @ salam ziarah di sambut^^

02 July, 2010 16:38

sy nk kongsi ilmu ni boleh? nt sy letak credit.. =)

02 July, 2010 16:44

Rozana Razali@ bolh sahaja^^sila lah...

02 July, 2010 16:55

terima kasih.. =)

02 July, 2010 17:03

teng Q teng Q .. heheheh :l:

03 July, 2010 13:57

mr koz,leh ajar tutor camne nk buat tag cloud..trimas klo sudi :)

03 July, 2010 16:00

flash tag cloud..i meant

04 July, 2010 17:45

ooo gini ek!.. hihi..menci betul sejak kene letak tajuk tu kn..dh setel dh..yehaa...

05 July, 2010 11:35

owh... cantik nye.. ;))
neway,zakiah dh follow kamu.. nnti kamu follow zakiah okay.. ;))

05 July, 2010 13:19

thx..xsemak sgt blog pasni

05 July, 2010 18:05

yeahhh ini yg daku perlukan selama ni..
thanks budak comel yang nakal... :m:

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net