Artwork...(Keroro Versi Awek)

click to zoom

Hai all...hari ini koz nak tunjuk kat korang artwork koz yang berikutnya.Artwork kali ini koz reka cipta/ubah karakter asal kepada karakter lain.Watak kartun yang koz ubah adalah kartun Keroro seperti gambar di bawah:-

 click to zoom


Ahak kenal tak dengan watak keroro ini,mesti korang kenal dan pernah tengok ceritanyakan.Bagi koz cerita kartun ini sangat best dan ada part-part yang lucu.

Keroro adalah seekor alien katak yang berasal dari planet Keron, yang pada mulanya menjalankan misi untuk menawan Pekopon (Bumi).Tetapi, ketika samarannya ditiup, batalion meninggalkan dia dan dia terpaksa tinggal di rumah keluarga Hinata. Di sana, ia dipaksa untuk melakukan kerja rumah dan tidur di ruangan bawah tanah yang gelap yang pernah menjadi sel penjara yang berhantu.
Keroro dan 4 anggota pasukan yang lain meneruskan rancangan mereka untuk menawan Pekopon...blablabla...

hihi..Comelkan watak kartun ini.Koz suka dengan hasil reka watak yang di buat.Simple dan menarik,jalan cerita pun best.Jadi camne dengan hasil ubah suai watak yang koz buat?Okey tak...hihihi....
Ranking: 5

Comments:10

14 July, 2010 16:39

sangat comel.. tryje ar wat dengan jalan citer koz tersendiri hehe

14 July, 2010 16:40

haha~sweet!

14 July, 2010 16:48

comelnyeeee

14 July, 2010 16:54

cute:)

14 July, 2010 17:13

hehe. sgtt kreatif. comel okeyh ! :D

14 July, 2010 18:03

memang smartla gambar ni, cute ^_^

try buat luffy jadi girl lak he

14 July, 2010 23:55

sangat comel....kreatif..

15 July, 2010 20:13

wah.. sangat comel~ comel sangat2 blog nih..
argh, tidakkkkk!!!!!

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net