Artwork...(Super Hero Made In Malaysia...)


Hai all..hari ini koz nak tunjuk kat korang artwork koz yang berikutnya.Hari ini lain sikit sebab koz hasilkan watak ini sekali dengan animasi sekali...^^ takde la lawa mane,simple je.Korang mesti tertanya-tanya kenapa koz hari ini buat watak super hero pulak...Biasanya kozkan suka buat watak mengikut mood yang koz tengah hadapi sekarang...hihi memang pun watak ini koz hasilkan mengikut mood yang koz hadapi sekarang.bukan apa,koz rasa dah boring sangat mengadap TV balik-balik cerita kartun luar negara,bukak channel lain pun macam tu juga...Napa ye koz rasa malaysia ni kurang hasilkan cerita animasi 2D macam avatar, doraemon,shin chan dan lain lain lagi.Takkan asyik nak bangga-banggakan siri animasi dalam bentuk 3D si upin dan ipin jek...takde cerita lain lagi jek...nak gak sekali sekala tengok hasil kartun malaysia dalam bentuk 2D yang setaraf dengan kartun antarabangsa...huhu...korang macam mana lak???
Ranking: 5

Comments:8

13 July, 2010 17:32

wow!!
comel!!

13 July, 2010 17:59

thankz....^____________^

13 July, 2010 18:18

kacak gek..

13 July, 2010 18:37

lucu laaa..haha..:D

13 July, 2010 20:13

chumelllllllllllllll.....:m: i lyokeeeeee

13 July, 2010 20:59

koz, kamu pkai ape?? wat la weyh tutorial gune adobe flash ke ape..huhu

14 July, 2010 13:10

haha....

11 December, 2010 22:05

sye baru jek pasal blog nie .. cane nak dpt kan shout mix tu ek ?? :|:

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net