Reka Cipta Logo

Hai all...hari ini koz nak pamirkan hasil reka cipta logo yang telah koz hasilkan.Kegunaa logo ini adalah melambangkan sesebuah blog/website atau company. Walaupun kecil tetapi ia memberi impak yang besar kepada pemiliknya.

Logo juga akan memberi gambaran profesional kepada blog/website anda kerana pelanggan lebih mudah mengingati gambar daripada perkataan. Pelanggan anda akan mudah mengigati logo anda jika ia dihasilkan dengan simple dan teratur serta mengunakan warna yang sedap di pandang. Di situ la datangnya pepatah “A picture paints a thousand words”...Betulkan???

Okey pendekkan cerita koz telah hasilkan logo ini dengan menggunakan segala krativiti yg koz ada. Alhamdulillah ia diterima oleh company yang membuat tempahan dengan koz.

Jika korang nak tahu, harga sesebuh logo itu terletak pada krativiti penciptanya. Design di atas koz hasilkan dengan bayaran rm 1XXX ke atas...Alhamdulillah lagi sekali.

Bagi yang ingin membuat tempahan design bolehlah ke SINI. Jangan risau soal harga boleh di runding nanti.

Koz juga sedia menerima tempahan lain seperti tempahan header, watermark, banner promot, template dan macam-macam lagi.

Sekian...
Ranking: 5

Comments:8

25 October, 2011 12:27

really koz? semua hasil design koz tue...wah pandai ler koz..kreatip sgguh

25 October, 2011 12:30

@AnMB

saya dh kurang berblogwalking...bz skit^ ^ thz sbb singgah...

25 October, 2011 12:30

@far_east

yes, semua design di atas koz yang buat^ ^

25 October, 2011 16:37

tak semua org mampu hasilkan logo yang menarik and professional,.congrats koz sbb dah ade company membuat tempahan ngan koz,semoga terus maju jaya ;)

25 October, 2011 19:54

@bella luna
Mekasih bella luna^ ^...

komenb anda memberi semangat kepada koz...tq

25 October, 2011 20:24

akk tengok juga , harga mak aiii .. bawah 100 ok ler hehehe

25 October, 2011 20:28

@Puanbee2
tu logo compney kak...mmg mahal...kira murah...

lau org lain mmg caj mahal lagi...

tapi lau logo tuk blog murah ra hihi rm 80 je kak...

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net