Tempahan Header PuanBee.com










Hai all...hari ini koz akan pamirkan hasil design header animasi (flash) yang di tempah oleh pemilik blog puanbee.com. Header yang koz hasilkan ini mempunyai ciri kasih sayang sesama keluarga, memang kena dengan PuanBee kan kan^ ^.

Header yang koz hasilkan ini menggunakan Adobe Flash dan designnya mengikuti cita rasa PuanBee sendiri.
Pada header tersebut jika anda menghalakan cursor akan terhasil satu animasi yang simple.

Jadi di harap PuanBee gembira dengan header yang koz hasilkan untuk blog PuanBee.

Bagi yang berminat untuk membuat tempahan anda bolehlah ke SINI untuk mengetahui cara untuk membuat tempahan. Di situ juga koz ada memaparkan beberapa jenis design dalam pelbagai jenis seperti design header, design banner, design watermark, design logo dan banyak lagi.


Ranking: 5

Comments:6

20 October, 2011 11:11

hehe bestnya tengok header puanbee disini ..kehkeh pertama kali akk suka sgt dengan header tau sebelum ni asyik nak tukar je ..tapi lepas ni tk tukar dah kot..

20 October, 2011 12:38

@Puanbee2
Koz akan cuba yang terbaik untuk hasilkan design yang dapat memuaskan hati pelanggan^ ^...

thx kak sbb sudi menggunakan perkhidmatan tempahan dari budak nakal blogspot ^ ^...

20 October, 2011 12:55

dah pi tengok header puan bee...comelnyer koz gambar puan bee sefamily terbuai2....nice and kreatip

20 October, 2011 15:32

@far_eastMemang comelkan^ ^...

tu idea Puanbee sendiri tu...

23 October, 2011 15:17

baru nk tanye bee amik design sape , then dpt tau sndiri ... mmg cun ar hasil kerja koz ;)

23 October, 2011 22:56

koz .. still tk boleh pamerkan code banner ni huhu cam mana ..

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net