Hapuskan Penyeksaan Terhadap Haiwan

Hai all...hari ini koz nak kongsikan dengan korang beberapa video yang memaparkan tragedi penyesaan terhadap haiwan...Haruskah perkara seperti ini berlaku sepanjang masa?Seperti sedia maklum, baru-baru ini negara kita di gegarkan dengan berita tentang penyeksaan kepada kucing oleh PETKNODE...Kebanyakkan kucing mati kelaparan dan hilang...APakah hukuman yang setimpal harus di jatuhkan pada pesalah??Mari kita kongsi-kongsikan okey^ ^..
Penyerksaan kepada ikan lumba-lumba di jepun...
Petknode Service Penjagaan yang paling kejam di malaysia...
Seekor kucing yang di potong kakinya hanya kerana mencuri seekor ikan...

Renung-renungkanlah...
Ranking: 5

Comments:12

05 October, 2011 14:34

ciannye kat miaoww tu..T___T

05 October, 2011 14:44

@~Ana~
Memang kecian...T.T..

die org pun ada hati,perasaan dan nyawa juga...

sanggup die org wat camtu...

05 October, 2011 14:44

sedihnya. kucng tu tak bersalah.

05 October, 2011 21:56

kalau ak dpt sape yg ptong tu..aku plak yg ptong tngn die..ish..kejam.!

05 October, 2011 23:20

I'm a cat lover n of coz menentang kekejaman trhadap haiwan..

p/s:Cantek nye blog2 korg nih...ehm.. :)

06 October, 2011 08:55

@Cik Jannah
Ciankn die...T.T

06 October, 2011 08:59

@Cik YattTu la..mmg hot sgt2 dgn makhluk yg sanggup wat cm2 kat kucing tu =.=...cian die...moga Allah membalas jasa kepada org yang sudi menjaganya...dan memberi balasan kepada yang melakukan kekejaman ini...

06 October, 2011 08:59

@Fazreen MisbaeSokongan mu amat bermakna^ ^

14 October, 2011 17:28

Paling menyedihkan adalah dolphin2 tuh!! how could they??!! WWWAAAAAAA!!

14 May, 2013 14:26

xbaik wat camnie ....dosa nanti

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net