Pikachu Di Temui


Wah...comel tu..ni kalau koz dapat ni mmg nk cubit-cubit pipi pink dia tu...hahha...
kerja sapalah ni ye...
Ranking: 5

Comments:24

30 October, 2011 13:31

comel! tapi kejam la sape buat mcm nie..kesian bulu die kene cat kaler tu..huhu mesti kesakitan kucen tu..

30 October, 2011 13:52

ade jugaakk...hahaha

sape punye keje...

30 October, 2011 14:15

kucing ni kena photoshop ke???? hahaha

30 October, 2011 15:45

siapa lah yg rajin nak cat kucing ni jd pikachu....hahahaha

30 October, 2011 18:25

kesian kucing ni kena cat ke die ke bulu dia tu ..

31 October, 2011 10:46

hehehe...cute je...

02 November, 2011 22:44

buat niaya kucing je ni.. tapi comel juga

04 November, 2011 12:17

super kiut!

btw nk bgtau header blog anda tersenarai dalam Blog Header Cun-Melecun!

05 November, 2011 00:07

This is a wonderful.Really amazing.!!
web designer kanpur

06 November, 2011 01:38

kene rendam dalam kunyit ke tu? siap pipi merah lagi... cute gile...

p/s: terima kasih sudi follow blog saya. maaf atas kelewatan membalas kunjungan serta mem-follow blog kamu.. harap terus berhubung ya.. salam lebaran n salam berkarya...

08 November, 2011 16:38

haha. comel !

30 June, 2013 18:34

alaaa comelnya.. geram plak tengok

30 June, 2013 18:35

@Ahmad Hisyam:memang super duper

30 June, 2013 18:35

@azizul:kesian tp comel kan

30 June, 2013 18:35

@mayank:yes very amazing

30 June, 2013 18:35

@misluvcoklat:memang comel sangat

30 June, 2013 18:36

@Myvitrd:niaya ni ok lagi. dari pijak ke ape ke

30 June, 2013 18:36

@azizul:takpe janji comel.. he he

30 June, 2013 18:36

@Puanbee2:rasa nya ni edit guna photoshop aje

30 June, 2013 18:36

@FaKArePa!n:tu la rasa photoshopp je ni

30 June, 2013 18:37

@FiM here!:alaa edit je ni.. kalau buat betul betul memang kejam

30 June, 2013 18:37

@miss kinah:orang nakal je buat kerja gini

30 June, 2013 18:37

@Kimmie:kalau DT pon tak serajin begini

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net