Free Template Comel Dari Budak Nakal Blogspot


Hai all...apa kabar korang, sihat ke? harap korang sihat yea.Hari ini koz ada sesuatu nak berikan pada korang terutama rakan-rakan follower blog budak nakal ini. Kebiasaan bende ini koz akan berikan pada pemenang-pemenang contest yang koz anjurkan. Sebagai tanda terima kasih atas sokongan korang yang tak terhingga, hari ini koz nak beri hadiah ini kepada korang semua.

Hadiahnya adalah sebuah template comel yang di reka khas oleh koz sendiri untuk kegunaan korang. Suka tak...suka tak???hihi...harap korang happy dengan pemberian dari koz ini. Template yang koz maksudkan boleh lihat di " SINI "

Jadi jika korang minat dengan pemberian koz ini korang boleh miliki template ini dengan hanya klik pada button di bawah. 
klik

Cara-cara megupload template ini ke blog anda seperti berikut:

  Dashboard > Design > Edit HTML > Choose File(Pilih Template Tadi) > Upload  

Selesai^^...

Dan di sini koz ada beberapa tutorial yang lain yang mungkin dapat 
membantu korang untuk menghias template baru korang:

 Tutorial Meletak Button Tumb Follower dan Dashboard Di Blog  Widget Jam Kartun Wanita Untuk Blog  Tutorial Cara Buat Widget Post Terkini  Tutorial Cara Letak Icon Sebelah Comments  Ubah Nama Posting By Kepada Gambar 

p/s: kalau dah ambil tolong promot entry ini okey ^ ^...enjoy...
Ranking: 5

Comments:8

12 October, 2011 09:44

nanti sy promote entry koz nie ekkk

12 October, 2011 10:48

@far_east
okey tq far easst^ ^

24 October, 2011 14:02

cik lynn tlg promte kan....hehe
http://lynnlinda.blogspot.com/2011/10/sapa-nak-template-free.html

28 October, 2011 16:02

wow nak lah

16 November, 2011 13:20

tanx lg sbb sudi share ilmu :)

09 December, 2011 18:04

comey......

10 October, 2012 21:18

assalamualiakum.. waa comel.. nice.. ^^_

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net