Widget Jam Kartun Wanita Untuk Blog

Hai all...agak lama koz tak menghasilkan widget untuk korangkan...jadi hari ini koz telah hasilkan widget jam yang terbaru untuk korang...konsep kali ini menggunakan watak kartun wanita...jadi kalau berminat silakanlah mengunakannya...Cara meleteknya seperti langkah di bawah...

Langkah 1

Layout>Page Elements>Add a Gadget>HTML/Javascript

Langkah 2

Copy dan paste code di bawah


kemudian save dan lihat hasilnya...

Di sini juga koz ada menyediakan dalam pelbagai jenis warna yang korang boleh pilih...Jika korang hendak menggantikan warna widget ini korang haruslah mencari code berwarna 1317620083 di atas dan gantikan ia dengan code-code di bawah:-

pink
1317620083
biru
1317623451
hijau
1317623526
purple
1317623580

Semoga widget yang koz hasilkan ini dapat mencantikkan blog korang^ ^...

p/s: kalau dah gunakan widget ini tinggalkan commands okey^ ^...tq
Ranking: 5

Comments:23

04 October, 2011 10:54

comey jam kartun tue..nak letak kat belog saya laaa..

04 October, 2011 11:31

@far_east
Silakan^ ^...thankz sebab menggunakannya...

04 October, 2011 12:05

cumil sgt nk ambk yg kaler pink la

04 October, 2011 12:16

@poohristokey silakan^ ^]

04 October, 2011 12:59

comey je..nak biru ye..

04 October, 2011 14:14

@zih@nambil ar^ ^]nanti koz akan designkan byk lagi design...

05 October, 2011 09:16

cantiklaa jam kartun tu.. sye gna jgak.! :))

21 October, 2011 09:24

cantikkkk...sy dh gne....
tq 4 the info.....

21 October, 2011 11:01

sye amik jgk.. hihihi

21 October, 2011 16:42

saya pun amik juga ^^

24 October, 2011 14:09

nak gune gak la :)

24 October, 2011 17:51

tq,koz akak suka...ambik dah....

26 October, 2011 17:39

Lawa.. tp knp nk bt xjdk ek..??

10 November, 2011 16:37

nak jugak!

23 June, 2012 14:52

cantek....tq sy da letak....tq

29 July, 2012 01:45

lepas copy,paste at ane ye?

04 August, 2012 22:27

tq bos ! :)

30 August, 2012 01:48

saya ambik stu :)

23 December, 2012 09:24

saya amek satu ya..
Thanks..

14 May, 2013 16:20

kartun upin ipin ada ke tak ? hehehe

09 December, 2013 20:06

Terboik lah bro. :-)

07 February, 2014 13:02

wahhh.., widgetnya lucu banget. terimakasih. salam ziarah

07 February, 2014 13:05

bagus sekali widget jam nya. tks share nya

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net