Tempahan Header Fakarepain.com


Hai all...camat pagi...huhu...ngantok lak koz pagi-pagi ni bila dah masuk opis. Tulah degil tido lewat hahah...Gatal sangat tengok Gusti hihii...

Opss okey, pagi ini koz nak tunjukkan pada korang hasil design tempahan header yang koz buat. Pemiliknya ialah fakarepain.com . Tempahannya adalah tempahan header biasa dalam format png. Dan Design ini koz hasilkan menggunakan photoshop dan flash. Apa yang special pada header ini adalah pada latar belakangnya yang menunjukkan suasana dalam satu bandar hohoho...detail koz buat tu...memang layan buat background dia. Harap tuan punya header ini suka akan design yang koz hasilkan...

p/s: font yang bro suruh tukar tu koz x buat sebab koz rasa tak sesuai kalau digunakan pada header ini...maap ye hihi...
Ranking: 5

Comments:4

27 October, 2011 10:40

ade flash ke ? tk nampak pun .. koz yg buat rupanya

27 October, 2011 10:53

ni header png kak...mmg koz wat pakai flash pun...

tpi x wat ar animationnya^ ^

27 October, 2011 21:01

waa... header aku la... kembang lubang hidung aku.. huhu

28 October, 2011 00:49

@FaKArePa!n

uik cover2 lubang idung tu bro...

karang masuk lak lalat hahahaha...

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net