Tempahan Header Pen Merah.com

Hai all...next posting dari koz tuk hari ini^^...ahak rajin lak koz wat posting hari ni...biasa sehari 1 posting jek...ok pendekkan cerita, koz pagi tadi telah mendapat 1 tempahan header dari akak pen merah...Alhamdulillah rezeki tuk koz...Akak pen merah nak koz design dalam bentuk comel...jadi inilah hasilnya^ ^..

Okey tak?koz hasilkan header ini menggunakan sofware adobe flash dan design dalam bentul comel dalam versi wanita^^...ada kartun comel kat situ...

Bagi sesiapa yang ingin tempah header blog, sekarang harganya hanya RM40 sahaja...Jika berminat anda boleh tempah di SINI...


Ranking: 5

Comments:12

10 October, 2011 14:00

rasa best je singgah kat blog ni..classic dan tersendiri...Follow lah:-)

10 October, 2011 14:18

@speak on mind
thankx bro...

saya akan follow anda kembali^ ^]...

10 October, 2011 14:45

comel3,..1 day boleh tempah jugak lah.

10 October, 2011 15:08

nak tempah jugakk, header peah buruk gila

10 October, 2011 15:27

@!! YaNa YassiN !!
okey^^...

koz akan tunggu email dri anda...

10 October, 2011 15:27

@Peah Glemer
koz sedia membantu^^

10 October, 2011 15:58

wow...mahalnya..murah2 tak ada ke

10 October, 2011 16:49

@HAFIZAL
dah kir murah dah tu^^...

dlu harga yg koz caj mahal lgi...

11 October, 2011 12:43

koz, akak nk bank in duit jp lg. header n watermark 2 bper harga? sekali ke ape.. kang kn g bank in dua kali.hahahaa

11 October, 2011 15:14

@Pen MErahokey kak koz dh emailkan...akak semak email okey^^

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net