Sinopsis Vanilla Coklat Lestary TV3





Sinopsis Vanilla Coklat :

Cerita ini bermula mengenai seorang pelajar perempuan dan pelajar lelaki yang menuntut di sebuah kolej yang sama, malangnya mereka berdua ni saling benci membenci. Akhirnya mereka berdua ini dipaksa jugak berkahwin walaupun saling tidak suka antara satu sama lain.

Demi menjaga hati keluarga masing-masing, mereka terpaksa bersetuju untuk di satukan kemudian timbul pula satu perjannjian di mana perhubungan suami isteri mereka di tetapkan hanya untuk 6 bulan sahaja.

Apa kesudahannya , adakah mereka berdua ni akan bercerai kelak atau mereka akhirnya mulai jatuh cinta antara satu sama lain?
Ranking: 5

Comments:9

cute_mira
09 December, 2011 08:47

macam sama dengan cerita i,m not single...

09 December, 2011 09:33

aummm...cantik awek kat atas tu hahaha

09 December, 2011 09:36

wah..xsbr nk tgk ni...ixara aishah blakun ^_^

MediaSuaraMalaya
09 December, 2011 09:40

maap saya lari topik just nk g tau blog awak sangat2lah cantik dan menarik..kalau ada award untuk blog tercantik sy pasti vote blog ini...isian dan tutorial pun menarik dan mudah di faham...taniah sy ucapkan...

09 December, 2011 11:25

@cute_miraAda sedikit persamaan...mungkin isiannya berbeza...takpe sama2 kita nantikan ye^ ^

09 December, 2011 11:25

@dirtiehandHaha...org duk tgk sinopsis bro tgk awek ye...^ ^

09 December, 2011 11:26

@Mira Adzliayes ...koz pun begi2...tgk pada sinopsis mcm menarik ceritanya...

09 December, 2011 11:27

@MediaSuaraMalayaTerharu koz membaca^^ terima kasih yea...

14 December, 2011 10:30

mari sama-sama nantikan drama ni nnt.

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net