Rupa Banglo Milik Khairul Fahmi Che Mat


Banglo hadiah kerajaan Kelantan kepada Khairul Fahmi Che Mat sebagai penghargaan kerana membantu Malaysia menjuarai Piala AFF Suzuki tahun lalu sudah siap, namun ia belum diserahkan kepada penjaga gol skuad bola sepak kebangsaan itu kerana belum menemui masa sesuai.

Timbalan Pengerusi Jawatankuasa Pembangunan Insan Belia, Sukan Dan NGO Negeri, Abdul Latiff Ab Rahman berkata, mengikut perancangan banglo itu akan diserahkan Menteri Besar, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat kepada Khairul Fahmi atau lebih mesra dengan panggilan Apek.

Menurutnya, sehingga kini majlis penyerahan rasmi banglo itu masih tertangguh berikutan Menteri Besar masih mempunyai urusan yang tidak dapat dielakkan manakala Khairul Fahmi pula sibuk menjalani latihan.

“Kita (kerajaan negeri) akan menyerahkan rumah banglo itu kepada Khairul Fahmi seperti yang dijanjikan kerana rumah terbabit sudah siap sepenuhnya, malah majlis ringkas akan diadakan sempena penyerahan itu.


“Bagaimanapun, disebabkan kedua-dua pihak masih sibuk dengan urusan masing-masing, kita tangguhkan penyerahan rumah berkenaan sehingga tiba waktu sesuai. Namun kita akan berusaha mempercepatkan proses penyerahan banglo itu,” katanya.
Ranking: 5

Comments:7

08 December, 2011 14:03

fuyoo biar betul huhu waah2 blog dya dah lain la :)

08 December, 2011 16:13

rezeki apex ni..cantik umah dia

08 December, 2011 16:16

banyak betul info pasal fahmi dalam blog ni..

08 December, 2011 22:57

@efaye betul efa...hihi tu la lama x singgah blog budak nakal erk...

08 December, 2011 22:58

@dirtiehandTau xpe bro...ahak...lau dpt sebijik best ni...

08 December, 2011 22:58

@Siti Muslimahikut perkembangan isu semasa hihi...

12 May, 2013 00:55

cantik.. untung jadi penjaga gol... dapat rumah sejibik

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net