Hasil Seni Budak Nakal Menggunakan Adobe Flash CS3

Hai al...wah sudah lama koz tak hasilkan artwork untuk di kongsikan kepada korang. Hari ini koz kongsikan hasil seni yang koz buat semalam dan ia bersambung pagi tadi ahak. Alhamdulillah siap sudah.  Inilah hasilnya, art ini koz hasilkan menggunakan adobe flash CS3 masa yang koz ambil untuk menyiapkan art ini lebih kurang 30 minit kot. Tak lama sangat koz ambil masa, nanti lau layan lama-lama naik boring pula. Macam mana okey tak hasil yang koz buat ini?
Ranking: 5

Comments:18

05 December, 2011 18:30

cantik :)

05 December, 2011 18:31

cntik jerr

05 December, 2011 18:32

cantik sangat2....

05 December, 2011 18:35

cantik..tapi nape eh bila amin lukis kat flash dia blur?

05 December, 2011 18:41

@FYA PELANG!terima kasih ^ ^

05 December, 2011 18:41

@l0llip0pz gurls st0rieeLau koz layan lagi lama nnt jdi 3D lak kalah boboiboy^ ^

05 December, 2011 18:42

@Diana Sofeamekasih sofea...rajin singgah blog koz selalu ye...

05 December, 2011 18:42

@Mohd Amin AizuddinMaksud amin bila nk save ke jpeg or png ke atau time melukis?

05 December, 2011 18:43

cantik dan menarik! :D

05 December, 2011 18:43

wa...sangat comel. mira ambil boleh tak.nk buat wallpaper kat pc

05 December, 2011 18:49

ha'ah kita buat pon nampak kabur x kesah la dekat flash ke photoshop ke..x suka betol dgn hasilnyer..

05 December, 2011 19:12

@Ajeyy Rawkmekacih^ ^

05 December, 2011 19:12

@cute_miraboleh sahaja...ambillah^ ^

05 December, 2011 19:14

@eszyaminkalau di flash kalau nk dptkan gambar art yg berkualiti, kena save dlm bentuk png...cara nak save hasil kerja dalam flash seperti ini

File>Export>Export Image>Pilih PNG kmudian savekan...

05 December, 2011 20:49

canti nya koz.. wahwah meberontak ahkak nih

05 December, 2011 23:09

setakat buat huruf dan backgound senang je tetapi buat cat women tu cam susah je benjy rasa... cayalah lukisan yang cantik dan kemas. kalau buat optimus prime transformer rasanya lagi mengancam gila punya. mesti benjy ciplak ... hehehehe

09 December, 2011 21:19

cantiknye...

12 May, 2013 01:24

cantik.. nak tempah untuk zorro bole?

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net