Macaron Yanmieonline Sedap dan Lazat

macaron

Koz nak Macaron...Haha koz tak pernah rasa lagi macaron ini , orang yang pernah merasa katanya sedap. Biala dengar macam itu, tu yang koz join contest kak yanmie ni.

“Inilah masanya untuk merasai makanan paling sedap dari negara Perancis, makanan yang menjadi fenomena sejak akhir-akhir ini di Malaysia, iaitu Macaron, Yanmieonline.com dengan berbesar hati ingin memberikan kepada 5 orang pemenang bertuah untuk merasai keenakan Macaron tersebut, tunggu apa lagi?, sertainya sekarang, secara tidak langsung membantu beliau untuk untuk mendapatkan gadget idamannya!!!!”

Harap-harap terpilih untuk memennginya. Maklumat lanjut seperti di bawah :


Cara Penyertaan
1. Buat satu entry, tajuk entry adalah bebas dan hanya copy paste ayat dibawah ini :-
“Inilah masanya untuk merasai makanan paling sedap dari negara Perancis, makanan yang menjadi fenomena sejak akhir-akhir ini di Malaysia, iaitu Macaron, Yanmieonline.com dengan berbesar hati ingin memberikan kepada 5 orang pemenang bertuah untuk merasai keenakan Macaron tersebut, tunggu apa lagi?, sertainya sekarang, secara tidak langsung membantu beliau untuk untuk mendapatkan gadget idamannya!!!!”
2. Like Entry Ini
3. Retweet Entry Ini sekiranya anda mempunyai akaun Twitter
4. klik G+ untuk entry ini sekiranya anda mempunyai akaun gmail
5. Tinggalkan Link penyertaan diruangan komen ini.
6. takde apa dah, itu je heeee
Hadiah
macaron
- Macaron 1box untuk 5 orang pemenang. Macaron ini adalah macaron yang paling sedap pernah saya makan, lebih sedap dari yang saya beli kat KLCC (Nak mention kedai tapi ada pulak kang yang sentap hemmm) iaitu Macaron hasil tangan dari Cikmin.com memang terbaik.
Cara Pemilihan Pemenang Bertuah
- Pemenang akan dipilih melalui random.org so sesiapa pun boleh menang, sekiranya penyertaan banyak, bilangan hadiah mungkin akan ditambah lagi. tarikh tutup akan diberitahu kemudian.

.

************

Update Contest Tambahan

.
Berita baik untuk sesiapa yang join contest diatas,  anda sekarang boleh juga dapat peluang untuk memenangi wang tunai/topup. Caranya mudah sahaja, tolong kawan blogger yanmieonline iaitu zulseffort.net untuk mendapatkan gadget impiannya, caranya mudah sahaja, follow bawah ni.
Untuk menyertai contest ini sangat mudah..
[1] Join contest macaron yanmieonline  - 2 peluang cabutan bertuah
[2] Join contest Zulseffort – 3 peluang cabutan bertuah
[3] Join Contest Zulseffort sahaja – 1 Peluang Cabutan bertuahTotal point 5 cabutan bertuah dan 1 point untuk Contest Zulseffort sahaja tanpa masuk contest yanmieonline
Untuk sertai contest cabutan bertuah zulseffort 
[a] Klik Facebook Like Button
[b] Klik button retweet dan share di twitter
[d] Klik google+ button (kalau ada)
[c] Komen bagitau apa gadget kegemaran anda disana
Bagitau Zulseffort yang anda join contest beliau:
Tinggalkan komen di entry beliau dengan menyatakan ” saya join contest  atau DM/mention @zulseffort di twitter, tetapi penyertaan hanya sah sekiranya anda melalukan beberapa langkah diatas.
Hadiah-hadiahnya :
1. Cash/Topup RM 30
2. Cash/Topup RM30
3. Cash/Topup RM20
4. Cash/Topup RM20
5. Cash/Topup RM10
6. Cash/Topup RM10
7. Cash/Topup RM10
8. Cash/Topup RM10
9. Cash/TOpup RM10
10 . Untuk 5 orang  - Tips buat duit tanpa modal di internet
Hadiah akan dipilih secara rawak ..
Ranking: 5

Comments:8

07 December, 2011 14:15

http://wanwidget.com/
aku pon x pernah lagi makan makaron nih

07 December, 2011 14:41

@Wan85apa lagi jom join sekali^ ^...mana tau ada rezeki...

07 December, 2011 15:55

hehe akk dah join , pastu akk try makan macaron ya allah manisnyaaa

07 December, 2011 16:33

hooooo.sedappp ni klu dpy free! :DD

rezal ahmad
07 December, 2011 16:56

wow...menarik hadiahnya.

08 December, 2011 09:44

@puanbeewah2...mam x ajak koz ye haha

08 December, 2011 09:44

@zatyzaty x join ke??lau x mari ar join...

08 December, 2011 09:44

@rezal ahmadx berminat nk join ke bro???masih sempat tu...

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net