19 pasangan ditangkap khalwat.

6 comments



19 pasangan ditangkap khalwat malam Merdeka

Pelbagai taktik lama seperti menyorok bawah katil, mendaftar diri dengan nama palsu dan mengaku sebagai pasangan yang sudah berkahwin digunakan oleh pasangan yang diserbu oleh JAIP pada malam Merdeka semalam.

Rakaman video samun di Stesen Minyak Henti Rehat Butterworth - Kulim

2 comments

Video samun di Stesen Minyak.

Kejadian samun ini berlaku di Stesen Minyak Henti Rehat Butterworth Kulim Expressway pada 10 Ogos 2012. Semasa kejadian dikatakan ramai saksi, tapi sekadar memerhati sahaja.

20,000 banjiri Dataran Merdeka sambut Hari Kemerdekaan ke-55

2 comments

Kehadiran 20000 banjiri Dataran Merdeka sambut Hari Kemerdekaan

Sambutan Hari Kemerdekaan ke-55 disambut penuh meriah dengan kehadiran kira-kira hampir 20,000 pengunjung dalam dan luar negara yang mula membanjiri perkarangan Dataran Merdeka, di sini, seawal jam 7 pagi.

Ambang Merdeka sempena Hari Kemerdekaan ke-55

Jom! comments


Sambutan Ambang Merdeka meriah.

Sambutan Ambang Merdeka sempena Hari Kemerdekaan ke-55 disambut meriah dengan pertunjukan bunga api dan kibaran Jalur Gemilang oleh pelbagai pihak di seluruh negara.

Pengikut himpunan hina bendera Malaysia.

3 comments


Pengikut himpunan hina bendera Malaysia.

Kelihatan pada gambaar di atas ada beberapa kelompok dan pengikut himpunan janji bersih memegang bendera yang di kata seiras bendera singapore dan indonesia. Sungguh amat mengecewakan di malam kemerdekaan kita yang di sambut kali ke 55 tahun di cemari dengan hinaan bendera ganjil ini.

Renung-renungkanlah sudah berapa lama kita mengibarkan jalur gemilang kita baik di dalam dan juga luar negara. Sudah berapa lama negara kita di merdekakan, sudah berapa lama negara kita aman dan damai. Kenapa semua benda ini harus berlaku?

Mari sama-sama pertahankan lambang kedaulatan negara bernama MALAYSIA !

Video Youtube Janji bersih.

2 comments


Video Youtube pengikut himpunan pijak gambar pemimpin.

Berikut merupakan rakaman video yang di kongsikan di laman youtube. Semasa rakanman kelihatan ada beberapa pengikut rombongan yang melakukkan aksi yang amat memalukan ramai rakyat malaysia apabila mereka dengan tanpa adap dan juga berfikiran matang memijak gambar pemimpin.


budak nakal: Abang2 akak yg kat dlm video ni dah ambil bantuan rakyat rm500?

Mayat lelaki dikerat 6 ditemui di Nibong Tebal.

1 comments

Mayat lelaki ditemui dalam keadaan mengerikan di Nibong Tebal


Mayat lelaki dalam keadaan mengerikan dengan kepalanya terputus dipercayai dipenggal manakala kedua-dua kaki serta lengannya dikerat ditemui di sebuah ladang kelapa sawit di Parit Paya Kemian, Jalan Sungai Kechil di sini, hari ini.

Bekas ketua balai di hukum penjara kerana kelucahan melampau.

1 comments


Bekas ketua balai dihukum penjara 9 bulan kerana kelucahan melampau.

Bekas ketua Balai Polis Arau, Sub-Inspektor Zaini Ahmad hari ini dikenakan hukuman penjara sembilan bulan oleh Mahkamah Tinggi selepas didapati bersalah terhadap tiga pertuduhan melakukan kelucahan melampau terhadap dua pemuda, lima tahun lalu.

Gambar terkini himpunan janji bersih

3 comments


Gambar himpunan janji bersih

Berikut adalah update terkini gambar himpunan janji bersih di dataran merdeka.

Bob lokman turut hadir di dataran merdeka









Gambar himpunan janji bersih di dataran merdeka.

4 comments

Gambar himpunan janji bersih

Berikut merupakan gambaran ketika berlangsung perarakan himpunan janji bersih ke dataran merdeka.









Himpunan Janji Bersih Dataran Merdeka.

Jom! comments


Himpunan Janji Bersih.


Orang ramai dinasihat agar tidak menyertai 'Himpunan Janji Bersih' yang dijadual berlangsung malam ini di Dataran Merdeka serta beberapa lokasi di sekitar ibu negara.

Header Kemerdekaan Budak Nakal Blogspot.

6 comments


Header sambutan hari merdeka.

Salam semua, korang perasan tak perubahan pada header blog budak nakal ni? koz baru sahaja update header yang baru je buat sebentar tadi. Header yang koz hasilkan ini simple sahaja. Malas nak buat detail-detail. Simplekan lebih menarik bukan? Jadi di sini koz ingin mengucapkan selamat menyambut hari kemerdekaan MALAYSIA yang ke-55. Merdeka! Merdeka! Merkeka!...


Cubaan hack akaun Google Budak Nakal Blogspot.

2 comments

Cubaan hack akaun Google Budak Nakal Blogspot.


Salam semua, beberapa hari lepas blog koz telah di hacker dalam dua hari berturut-turut. Dan kali ini juga benda yang sama hampir berulang kepada budak nakal blogspot. Bukannya nak mereka cerita, tapi buktinya dah ada pada gambar di atas. Jadi korang nilailah sendiri...

Roh wanita tak tenang kerana gambar seksinya di facebook.

3 comments



Roh wanita tak tenang kerana gambar seksinya di facebook.

Pernah dengar kisah Roh Wanita Tidak Tenang Kerana Gambar Dedah Aurat Di Facebook? Menarik juga untuk kita mengambil iktibar bersama dan disebarkan kepada orang ramai.

Samsung Galaxy Note II.

Jom! comments


Samsung lancar Galaxy Note II, Galaxy Camera

Samsung Electronics Co Ltd (Samsung Electronics) memperkemaskan lagi kedudukannya dalam dunia digital apabila memperkenalkan Galaxy Note II generasi baru dengan memperkasakan penggunaan S Pen, dalam majlis Samsung Mobile Unpacked sempena IFA, di Berlin, Jerman, semalam.

Kemalangan bas di Slim River.

Jom! comments


Pemandu bas ekspres maut, empat parah dalam kemalangan di Slim River

Seorang pemandu bas maut manakala 12 yang lain cedera termasuk empat parah apabila bas express yang mereka naiki merempuh treler di Km 362.7 Lebuhraya Utara-Selatan dekat Slim River, malam tadi.

Maharaja lawak mega 2012

Jom! comments

Maharaja lawak mega 2012

 Program Maharaja Lawak Mega (MLM) yang menobatkan kumpulan Osbon sebagai juara pertama akan sekali bertemu penonton pada penghujung tahun ini.

Bayi di tinggalkan depan kedai surat khabar.

1 comments



Buang bayi depan kedai surat khabar.

Seorang bayi perempuan yang sihat dan cukup sifat ditemui di hadapan sebuah kedai menjual surat khabar di Jalan Sultan Omar terengganu di sini hari ini.

Download Sirrun Tv9

Jom! comments


Sirrun Slot Ratu Tv9

Sirrun maksudnya satu rahsia yang terbenam di dalam hati seseorang. Lakonan Beto Kusyairy, Anzalna Nasir dan Zarina Zainoordin.

Bekas tahanan darurat ditembak mati

3 comments


Bekas tahanan darurat ditembak mati


Seorang bekas tahanan darurat yang baru dibebaskan, ditembak mati ketika sedang menunggu anaknya di hadapan sebuah sekolah menengah di Selayang Baru, di sini hari ini.

Mangsa ragut ditetak di kota baru.

1 comments


Wanita ditetak hampir putus tangan

Seorang pembantu klinik swasta hampir putus pergelangan tangan kirinya selepas ditetak salah seorang daripada dua peragut di hadapan sebuah pusat jualan tudung di Jalan Sultanah Zainab di sini, hari ini.

Download Pontianak Masih Beraya Di Kampung Batu.

Jom! comments


Pontianak Masih Beraya Di Kampung Batu.

Tiga pontianak (erra, rozita dan didie) dan satu zombie (along). MERUPAKAN kesinambungan kepada telefilem Pontianak Kampung Batu dan hantu susu.

Pentingkah Seo Meta Tags untuk Blog?

15 comments


Pentingkah Seo Meta Tags untuk Blog?

Salam semua, Kali ini koz akan kongsikan tips yang berguna kepada anda yang ingin mendalami penggunaan Seo di dalam sesebuah blog. Untuk memastikan blog anda semakin hari semakin baik Seonya, anda harus berani untuk mempelajari sesuatu benda yang baru terutama dalam bentuk penggunaan meta tags di dalam sesebuah blog.

Download Adam dan Hawa Astro.

6 comments

Adam dan Hawa Astro Mustika HD

Adam dan Hawa mengisahkan mengenai Ain Hawani atau Hawa, seorang remaja lepasan SPM yang berkerja sementara sebagai guru tadika di taman didikan kanak-kanak milik kakak kepada Adam Mukhriz.

10 Entri terbaik Denaihati

7 comments


10 Entri terbaik Denaihati

Salam semua, Anda kenalkah tidak kepada blog Denaihati? Jika anda blogger yang rajin berblogwalking atau blogger lama pasti mengenali Denaihati kerana blog ini merupakan blog yang memiliki isian yang amat berguna untuk para penggunjungnya. Blog Denaihati ini memiliki pelbagai info yang menarik terutama dalam kategori Gadget, Global, Hiburan, Islam, IsuSemasa, KedaiOnline, Sukan dan berbagai-bagai lagi.

Jadi di sini koz akan kongsikan kepada anda 10 entri terbaik blog Denaihati. Entri pilihan koz ini adalah dalam kategori " Seo " kerana hasil perkongsian Denaihati di dalam kategori ini amatlah berguna pada koz untuk meningkatkan lagi trafik serta mutu Seo di dalam blog budak nakal ini.


10 Entri terbaik Denaihati pilihan Budak Nakal Blogspot adalah:

- Tips yang amat berguna untuk koz kerana dengan mengikut petua dan tips ini kebanyakkan artikel koz kini berada di dalam kelompok page pertama carian Google Alhamdulillah.

- Di dalam Artikel ini koz dapat belajar sesuatu yang berguna dan nasihat jika ingin membuat atau anjurkan Contest.

- Ilmu Seo yang sangat berguna untuk semua blogger.(SERP)

- Tips yang memberi inspirasi kepada koz sangat suka dengan artikel ini sebab penerangannya amatlah jelas dan mudah di fahami.(Banyak benda yang dapat di belajar dalam artikel ini)

- Pelajaran Seo terbaiklah!!

- Banyak ilmu baru untuk memahami penggunaan H tag di dalam blog.

- Banyak persoalan yang akan dipikirkan selepas membaca Artkel ini.(Sedang merungkai rahsia Seo blog kujie2.com)

- Tips yang amat bermanfaat, tak percaya cuba baca.

- Rahsia terbaik untuk blogger baru dan pencinta Seo blog seperti koz.

- Seo berguna untuk anda yang sedang memasarkan sesuatu produk. Seperti koz baru sahaja berjinak dalam bisnes sendiri insyallah koz akan ikut segala tips yang di berikan dalam Artikel ini.

Semoga perkongsian ini dapat membantu anda bagi meningkatkan lagi mutu Seo dalam blog anda, Sekian.

“Bonus Raya Aidilfitri 2012 untuk semua Rakan Blogger yang tidak jemu-jemu bersama blog Denaihati. Berminat joom serbu Denaihati.com”.

Hot keyword dan Trafik dari Nuffnang.

8 comments


Hot keyword dan Trafik dari Nuffnang.

Salam semua, semalam koz ada dapat satu email dari sahabat blogger yang ingin sangat mengetahui jumlah trafik yang di perolehi oleh budak nakal blogspot ini. Sebenarnya blog ini taklah sehebat blog kak yanmie kita( ahak rindu dekat akak tu yang sebut nama tu^^).

Jana pendapatan bersama Nuffnang.

11 comments


Payment History Nuffnang

Salam, hari ini koz nak kongsi dengan korang hasil pendapatan berblog koz bersama Nuffnang selama 3 tahun ini. Walaupun baru sahaja 3 tahun berblog tapi koz masih setia bersama Nuffnang.

Perompak tembak mati lelaki di kafe siber.

Jom! comments

Lelaki mati ditembak perompak di kafe siber di Jinjang

KUALA LUMPUR: Seorang lelaki mati selepas ditembak seorang daripada dua suspek yang menyamun RM2,000 dari sebuah kafe siber di Taman Jinjang Baru di sini, awal hari ini.

Download Tanah Kubur Syawal

1 comments


Tanah Kubur Syawal 2012

Kisah Tok Adi dan isterinya, Rosnah serta Johan dan Ezal yang mengikuti Tok Adi melawat abangnya , pak ngah. Dan tiba-tiba Pak Ngah jatuh sakit dan sebagai adik dia rela utruk menjaga abangnya itu.

Dibunuh dan dibuang di tepi lebuh raya.

3 comments


11 mayat dibuang di tepi lebuh raya Mexico

ACAPULCO: Sebanyak 11 mayat dibuang di tepi lebuh raya selatan wilayah Guerrero yang dipercayai mempunyai kaitan dengan siri pembunuhan dadah.

Terpaksa buka baju Sharbinee rebah di padang.

Jom! comments


Penjaga Gol Terengganu Sharbinee diserang kegatalan melampau

KUALA TERENGGANU: “Saya rasa seperti nak berbogel kerana tidak tahan dengan rasa gatal yang amat sangat di seluruh badan,” kata penjaga gol skuad bola sepak Terengganu, Mohd Sharbinee Allawee Ramlie yang pelik dengan kejadian dialaminya, malam kelmarin.
 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net