Hot keyword dan Trafik dari Nuffnang.


Hot keyword dan Trafik dari Nuffnang.

Salam semua, semalam koz ada dapat satu email dari sahabat blogger yang ingin sangat mengetahui jumlah trafik yang di perolehi oleh budak nakal blogspot ini. Sebenarnya blog ini taklah sehebat blog kak yanmie kita( ahak rindu dekat akak tu yang sebut nama tu^^).


 Kalau nak di bandingkan dengan blog otai-otai lain seperi blog kak Yanmie, blog bro Denaihati dan juga blog bro Eyriqazz jauh lebih tinggi trafik mereka dengan blog budak nakal ini.Jadi pendekkan cerita koz sharekan dan paparkan picture sukatan trafik dari Nuffnang.



Alhamdulillah sebab terafik semakin meningkat sejak koz tak aktif beberapa bulan lepas. Dan di sini koz lampirkan juga trafik untuk hari ini.



Terafik hari ini agak menurun sikit, tapi syukur sebab masih ada yang sudi kunjung di blog ini, terima kasih sangat-sangat(anda yang sedang membaca).

Seperti kebiasaan kalau masuk Nuffnang sahaja pasti koz akan cek keyword yang masuk ke blog budak nakal ini. Sempena musim perayaan ini banyak juga keyword yang masuk lagi-lagi keyword " Vanilla Coklat Raya ".




Tengok, ramaikan yang mencari info pasal Vanilla Coklat Raya ni. Memang tak dinafikan cerita ni memang best.


Ranking: 5

Comments:8

27 August, 2012 21:53

aduhh..try tgk kat html5..penat la main ngan nuffnang ni.huhu

Anonymous
27 August, 2012 22:14

Keyword yang bermutu. Tahniah!

Very very good research.. Great post sob..

28 August, 2012 16:21

di momen lebaran ini hot keywordnya beberapa masih seputar makanan ya mas bro :)

28 August, 2012 23:02

Azriff Aziz @ kena usaha bro pasti boleh

28 August, 2012 23:02

Anonymous @ terimas bro

28 August, 2012 23:03

Iklan Internet Murah Efektif Berkualitas Indonesia @ sekadar perkongsian^ ^

28 August, 2012 23:04

Ramzi @ betul tu.

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net