Budak Nakal Blogspot Di Hack!!


Budak Nakal Blogspot Di Hack!!

Sebentar tadi koz menerima satu mesej dari rakan blog yang mengatakan blog budak nakal di hack. Terkejut juga koz. Masa tu koz tidak online atas sebab-sebab tertentu. Kelam kabut gak pjalanan koz. Sekali bukak je page Budak Nakal memang rasa angin tak ingat. Kalau dapat tau keje sapa ni memang hurm.....Tuhan je tau...sabar...sabar...



Kepada yang berkenaan,bawak-bawak bertaubatlah...kalau ada rasa tak puasa hati ke apa bagitahulah depan-depan. Tuhan dah beri akal yang terbaik dari makhluk-makhluk lain ciptaannya..


p/s: takda ayat lain ke nak buat...kot ye pun letak lah ayat yang manis-manis...sedap sikit membaca...
Ranking: 5

Comments:14

24 August, 2012 23:16

nie kje budak2 yg bru blja hack...hmmmm senang2 dorg tmbah dosa kan

Anonymous
24 August, 2012 23:17

terkejuk juga aku tadi masuk blog kau bro..sapa punya kerja ni.

24 August, 2012 23:19

ikaa@tulah pasal..sebelum lakukan tak ingat dosa..duk aniaya orang besar dosanya.

24 August, 2012 23:20

Anonymous@Kalau dapat tahu memang nak tanya beberapa soalan kat budak yg buat ni.

24 August, 2012 23:20

Kesian budak nakal..Sabar la ye..:) Semoga mereka berubah nanti...

24 August, 2012 23:25

hack diri sendiri untuk cepat fames

24 August, 2012 23:27

tak patut tak patut... hmm...

24 August, 2012 23:27

Admin Islam Itu Suci@amin...mudah2han

24 August, 2012 23:29

X Lupa Dot Compernah hack ke?meh ajarkan...mana lah tau kalau2 kena lh tau sape yg punya kerja ni..

24 August, 2012 23:38

@baru je selesai ubah pass....

24 August, 2012 23:45

nauzubilllah..

24 August, 2012 23:45

GM01 macam pernah dengan nama hacker ini,ini macam nama hacker yang dulu pernah famous hack website-website indonesia

Anonymous
25 August, 2012 00:00

yeah! boleh mendownload semual,tadi masuk2 keluar ayat tu.

25 August, 2012 10:36

Manusia mmg camtu awak, sabar ea ^^

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net