Header Kemerdekaan Budak Nakal Blogspot.


Header sambutan hari merdeka.

Salam semua, korang perasan tak perubahan pada header blog budak nakal ni? koz baru sahaja update header yang baru je buat sebentar tadi. Header yang koz hasilkan ini simple sahaja. Malas nak buat detail-detail. Simplekan lebih menarik bukan? Jadi di sini koz ingin mengucapkan selamat menyambut hari kemerdekaan MALAYSIA yang ke-55. Merdeka! Merdeka! Merkeka!...


Ranking: 5

Comments:6

☺Yana
30 August, 2012 20:30

koz cek email..akak nak tempah header tq.

☺Yana
30 August, 2012 20:33

koz cek email akak nak tempah header tq.

30 August, 2012 21:57

cun..tp kenapa pompuan erk? hehe

31 August, 2012 00:45

Maisarah Azmi @ gambar tu koz pinjam kat pakcik google hihi...nk wat cmne, gambar tu je la yg paling sesuai^ ^

31 August, 2012 00:46

☺Yana @ baik kak yana^ ^

22 May, 2013 00:50

cantik ni koz

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net