Gempar wartawan malaysia ditemuai mati

Mayat wartawan ditemui dalam keadaan  bahagian paha dan kemaluannya  hacur dimakan binatang. - Foto Rosli Ilham

Wartawan hilang ditemui mati

Dungun: Seorang wartawan sambilan syarikat pengiklanan di Selangor yang dilaporkan hilang selepas masuk hutan di Kampung Pasir Raja, di sini, 17 Ogos lalu, ditemui mati jam 9.45 pagi semalam.


Mangsa, Nian Hoi Chun, 50, dari Jalan Angsana Setapak, Kuala Lumpur, ditemui pasukan mencari dan menyelamat, kira-kira 33 kilometer dari Kampung Kuala Jengal, di sini. Temui mayat mangsa
Pasukan mencari dan menyelamat terdiri daripada seramai 30 anggota polis, Bomba, Jabatan Pertahanan Awam (JPAM) dan penduduk kampung menemui mayat mangsa terlentang di atas batu sebaik terhidu bau busuk.

Rakan mangsa, Lim Siang Hui, 32, berkata, dia menerima SMS daripada mangsa pada jam 10.30 pagi memberitahu dia sudah berada di kawasan Air Terjun Jeram Berdebu.

“Dia menghantar SMS pada 17 Ogos lalu dan mendakwa di kawasan itu mempunyai air terjun tercantik dan sebaik saya menghubunginya kira-kira jam 4 petang telefon mangsa sudah tidak berjawab,” katanya.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Dungun, Superintendan Dahlan Mohd Noor mengesahkan menemui mayat mangsa sebelum dibawa ke Hospital Dungun untuk bedah siasat.

budak nakal: buat apalah masuk dalam hutan sorang-sorang.
Ranking: 5

Comment: 1

27 August, 2012 01:38

 JOM MENONTON ,TV TERENGGANU  ,BERNAMA TV TV1 ,TV2,TVi,TV3,NTV7,8TV,TV9 alhijrahtv ,emastv,Astro Ceria ,Astro Prima ,Astro Oasis ,Astro Box Office Movie ,hbo movie,star plus,national geografi,net geo, discovery channel ,AXN BEYOND HD,Bloomberg Tv,Cinamax,dan banyak lagi  DI http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html  menonton secra percuma tak perlu daftar dan x perlu bayar
TERDAPAT JUGA LEBIH 207 BUAH SIARAN RADIO ONLINE BOLEH DI DENGARI SECARA LIVE DI SINI jom terjahhhhhhhhhhhhh ,maklumat penting,ada ketikanya sesetengah saluran tidak beroperasi kerana masaalah server down atau pun offline,Terdapat juga pelbagai siaran radio dan tv dari pelbagai negara di sini live hanya untuk anda,terdapat juga pelbagai siaran telivisi dan radio online indonesia di sini..

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net