Tempahan Header Raya Cix Umiee

Tempahan Header Raya Cix Umiee

Salam, hari ni koz nak tunjuk hasil design header khas tuk blog Cix Umiee bersempena hari raya ini. Designnya simple sahaja sebab cix umiee kita ni suka yang simple-simple je.


Apa macam, ok tak?

Ranking: 5

Comments:3

Anonymous
15 August, 2012 11:26

bro...ko memang trbaik.aku lihat byk-byk blogger ko yang paling kretif, hasil menarik .Kebanyakkan blogger sekarang suka buat service tempahan walaupun murah hasil tak berapa mantap.

15 August, 2012 11:57

Hehehhehee :) Terima kasih !

(>^_^)> <(^_^<) *hug ketat-ketat !

15 August, 2012 15:12

wah rajin buat hader meh join http://ayampenyek.blogspot.com/2012/08/fb-cover-photo-raya-contest.html

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net