Budak Nakal Blogspot Di Hack Pada Hari Kedua!!


Budak Nakal Blogspot Di Hack Pada Hari Kedua!!

Senyum...tak perlu berkata apa-apa...cuma taip je. Hari ini hari kedua budak nakal blogspot di hacker. Kali ini paparan gambar serupa seperti gambar di atas. Tak tau apa masalah budak yang menghack budak nakal blogspot ini.



Kali ini aku terpaksa menukar password yang menggunakan simbol-simbol seperti @ or $ or * untuk menyukarkan di hack sekali lagi (tips dari bro edy sepaku .net -thankz bro). Moga lepas in tidak di hack lagi sebab aku dah malas nak layan benda-benda mengarut macam budak kecik ni.

Kepada pengunjung Budak Nakal Blogspot, mohon maaf jika dalam beberapa jam ini anda tidak dalam melihat paparan sebenar blog Budak Nakal ini atas gangguan budak hack ini.

p/s: tiada niat untuk hack diri sendiri, lebih baik aku delete je terus blog ni dari pada nk hack blog sendiri...
Ranking: 5

Comments:6

Anonymous
25 August, 2012 15:04

padan muka ko!

25 August, 2012 15:08

Dah ok balik? Alhamdulillah.

25 August, 2012 15:33

Takpe2...Allah bersama dengan orang yang dizalimi dan teraniaya..Doa orang yang dizalimi akan dimakbulkan.. :)

25 August, 2012 17:47

lol hack lagi??? ishhh spa laa punya kerja tue erk

Kak Ngah
25 August, 2012 21:22

Ala, cian budak nakal..sabar ya.

25 August, 2012 23:00

ujian di pulan syawal. selamat hari raya n mohon maaf zahir batin.

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net