Top Commentator April 2013 Blog Jejaka Paling Nakal


Salam semua, hari ini sudah cukup 30 hari yang telah kozumi berikan kepada pengunjung blog Jejaka Paling Nakal untuk merebut Wang Tunai RM50 sebagai Top Comments bulan April.

Syukur Alhamdulillah apa yang telah di rancang telah berjalan dengan lancarnya. Jadi disini dengan segala hormatnya kozumi mengumumkan Pengunjung yang bertuah dan sekaligus telah menjadi Top Comments Blog Jejaka Paling Nakal pada bulan April telah jatuh kepada Datin Tyka.

Tahniah kozumi ucapkan, dan tempat kedua pula jatuh kepada mohdazhar. Tahniah dan Terima Kasih kozumi ucapkan kepada anda berdua, dan kepada pengunjung yang lain tingkatkan lagi usaha korang untuk merebut peluang pada bulan ini pula, Insyallah.

Kepada Datin Tyka dan mohdazhar sila emailkan nama,email,no akaun(maybank) kepada koz di kozumi_ro@yahoo.com .


Tempat Pertama: Datin Tyka RM50
Tempat Kedua  : mohdazhar  RM30


Kududukan yang telah kozumi ambil pada detik 30 April 2013 jam 12.00 malam.



Tambahan dengan ini kozumi ingin meminta jasa baik korang untuk Mengundi kozumi dalam Contest Review Blog Paling Popular anjuran Denaihati.Tinggalkan komen anda di artikel ini > Blog Jejaka Paling Nakal < dan komen anda mestilah lebih dari 5 Patah Perkataan.

Retweet

Kemudian Klik ReTweet dan G+ seperti gambar diatas dan kalau boleh promot pada rakan-rakan anda juga. Bantuan korang amat kozumi hargai.

Ranking: 5

Comments:59

01 May, 2013 22:35

alhamdulillah.. sengit sangat dengan mohdazahar.. he he.. ok jom ke bulan Mei pula

01 May, 2013 22:35

fuiyoo..pasni kene datang selalu ni...haih..kene pakain strategi dtin tyka ni...hehe

01 May, 2013 22:38

@Datin Tyka:Sejuta Taniah Datin..teruskan usaha untuk kekalkan kedudukan sedia ada ^^Amin

01 May, 2013 22:39

@selipar putih:Jadi mulakanlah sekaran^^ pergi minta tip-tip dari cik Datin...:P

01 May, 2013 22:42

@Budak Nakal:he he insyaAllah koz... nanti DT emailkan ye

01 May, 2013 23:15

@Datin Tyka:Wokey datin...^^jangan lupa tinggalkan komen byk2 dlm contest tu hihihi

01 May, 2013 23:49

terima kasih koz, dan tahniah Datin Tyka

01 May, 2013 23:52

@mohdazahar:Sejuta Terima kasih juga kepada nada bro^^...Tingkatkan lagi usaha...

02 May, 2013 00:04

dan dah komen dlm denaihati :)

02 May, 2013 00:25

@mohdazahar:


sama2 :)

02 May, 2013 05:45

wow memang Datin nih pake engine ferrari susah nak dilawan

02 May, 2013 10:18

Tahniah...tahniah kepada sahabat blogger yang menjadi top komentator bulan april kemarin

02 May, 2013 10:34

Selamat pada rakan-rakan blogger

02 May, 2013 11:20

Tahniah untuk sahabat yang berjaya

02 May, 2013 11:21

Moga suatu saat bisa tersenarai pula

02 May, 2013 12:09

@mohdazahar: tahniah juga ye

02 May, 2013 12:10

@selipar putih: haa nak tips ke? he he

02 May, 2013 12:10

@munir ardi: guna kuasa BOLT la tuan. he he

02 May, 2013 16:15

koz, tak reset balik ke?

03 May, 2013 00:41

jom kita kejar bulan May pulak ya kawan-kawan

03 May, 2013 00:48

jom2.. :P

03 May, 2013 01:23

@mohdazahar:Taniah kepada anda juga...sesama terimas...

03 May, 2013 01:24

@mohdazahar:Terima kasih bro^^

03 May, 2013 01:24

@Datin Tyka:Pergh...haha

03 May, 2013 01:25

@Ferry Nurse:Masing2 memang hebat2 belaka...

03 May, 2013 01:25

@Datin Tyka:DIa akan update 30 hari lepas, jdi kputusan yg di ambil setiap hujung bulan...good luck utk bulan ini^^

03 May, 2013 01:26

@Datin Tyka:Teruskan perjuangan^^

03 May, 2013 01:26

@mohdazahar:wah semangat ya^^

03 May, 2013 01:27

koz...aku dah hantar emel

03 May, 2013 01:39

@mohdazahar: oKey kozumi dah Tranfer, sila semak email okey^^

03 May, 2013 01:51

thanks, dah dapat RM 30. ^^

03 May, 2013 20:18

nak join komen2 jugak..hehe

04 May, 2013 10:00

Berita Kaki, Silakan.....

06 May, 2013 19:31

tahnaih buat semua.. buan senang nak rajin drop komen byk2 :) hehehe

07 May, 2013 16:53

Amanina Mads, tq ^^ :)

09 May, 2013 17:36

@Amanina Mads: betul memang bukan senang, lagi2 ada pesaing

09 May, 2013 17:47

baru anta email.. sorry kelambatan

09 May, 2013 17:49

@Berita Kaki: jom kita usaha untuk bulan ni plak

12 May, 2013 03:47

ah baru hantar emel...Datin sgt sibuk komen sana sini kan kan kan kan...patut la....hehehehe

13 May, 2013 20:41

@mohdazahar:hahaha , well banyak meeting dengan datin lain.. aktiviti pocho pocho lg

13 May, 2013 20:42

belum transfer lagi kan.. nanti dah transfer, roger DT ye

14 May, 2013 01:24

nampaknya bulan MEi ni memang susah nak lawan.. koz update banyak entri... senang nak komen.. heeee

16 May, 2013 13:32

@Datin Tyka, betul 3x......hehehe

23 May, 2013 00:38

harap bulan MEI DT menguasai lagi.. he he

25 May, 2013 00:07

DT paling rajin comment....sy mungkin sentiasa kedudukan no.2 huhu hehehe

25 May, 2013 02:26

@mohdazahar:he he.. tak jugak.. susah nak lawan.. ada lagi seminggu

25 May, 2013 02:27

top komen tu numbernya sekejap sekejap berubah ye

27 May, 2013 10:03

betul gak....hairan berubah number...maybe error code...

27 May, 2013 10:05

ah seminggu lg....tak sedar ah....i very busy work...huhu...i sure datin win again cz datin bukan jenis mengalah kan kan kan kan

30 May, 2013 00:49

@mohdazahar:mungkin la kan

30 May, 2013 00:49

@mohdazahar:hahahha tunggu.. man jadda wajada

30 May, 2013 00:50

tadi DT 173. tiba tiba 146... pelik... cemane nk kejar ni sekejap banyak sekejap skit. huuuu

30 May, 2013 16:43

rajin betul DT ni huhu good luck

01 June, 2013 20:10

@Khairul Zamri:he he saje merajinkan diri komen blog

01 June, 2013 20:11

adakah DT top lagi di bulan Mei. hehe

02 June, 2013 02:56

DT top lagi di bulan Mei. tahniah :( hehe

04 June, 2013 10:56

@mohdazahar:kita tunggu saja entri dari koz

08 June, 2013 22:12

masih belum lagi entri top komenter..

30 June, 2013 19:36

bulan jun makin sukar nampaknya

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net