Melayu Boleh

Melayu Boleh

Salam semua, bila baca sahaja tajuk diatas pasti ramai yang kenal akan keyword Melayu Boleh inikan. maksud koz kegunaan keyword melayu boleh ini yang telah disalah guna oleh sesetengah pihak bagi mengetengahkan paparan gambar-gambar atau video-video lucah.

Kozumi sengaja meletakkan tajuk seperti itu bagi saport dalam contest anjuran rakan blogger lain untuk menyingkirkan website-website yang lucah supaya tiada paparan di hadapan carian google "Melayu Boleh".

Jadi kepada rakan-rakan blogger lain marilah kita sama-sama saport akan perkara baik ini.


Ranking: 5

Comments:30

12 June, 2013 19:33

Jangan jadikan "Melayu Boleh" dengan wajah2 yang seksi, cerita-cerita yang lucah dan video yang tidak layak untuk org2 Melayu kita. Nilai Islam yg dianuti perlu dipertahankan....

17 June, 2013 17:23

Assalamualaikum, entri ni tak kena reject ek? saya pening la, entri saya dah kena reject.. taktau nak edit ganer ni :(

17 June, 2013 21:40

walaupun ringkas je..diharap entri ni mampu jatuhkan semua laman2 web lucah tersebut..bukan senang ..tapi kalau ada usaha, insyaAllah

19 June, 2013 23:25

ringkas. semoga dpt kita singkirkan blog2 lucah yg mencemarkan imej org melayu

05 July, 2013 12:37

Semoga melayu boleh terus boleh dgn kejayaannya.

05 July, 2013 12:39

@Sheila Salim: Yalah keyword kena guna melayu boleh saja, tak boleh guna ayat lain(tajuk entrinya melayu boleh). Jangan masuk tajuk title lain.

05 July, 2013 12:40

Ya saya punya pun kena reject jugak. guna tajuk lain dan pula isinya ada unsur lucah.

05 July, 2013 12:41

Itu sebablah di reject. Kena buat yg lain.

05 July, 2013 12:41

Semoga yg terbaru ni boleh diterima.

05 July, 2013 12:42

Kalau tak diterima jugak...tak nak masuk lah..

05 July, 2013 12:43

@Berita Kaki: Baguslah kalau diterima...entri ini. Semakin bertambah penyertaan drp rakan2,

05 July, 2013 12:43

Ramai yg suka dgn keyword ini.

05 July, 2013 12:44

Keyword utk menurunkan laman lucah.

05 July, 2013 12:45

Contest ini dah nak tutup, cuma ia berterusan 1 bulan di laman web utk kekal di situ selama 1 bulan utk di nilai di page 1 dan barulah dikira oleh penganjur.

05 July, 2013 12:46

Ini bermakna tempoh hantar entri 1 bulan dan berada di page 1 selama sebulan. Selepas tu baru dinilai oleh penganjur.

05 July, 2013 12:47

Tahnia buta kozumoro..kerana berjaya juga publish entri melayu boleh ni. Semoga berjaya. Insya Allah.

05 July, 2013 12:48

Hebat juga entrinya...semoga pak google suka.

05 July, 2013 12:49

Jadikan melayu boleh agenda utama di setiap blog rakan2.

05 July, 2013 12:50

Lagi ramai yg sertai semakin memberi kesan pada laman melayu boleh.

09 July, 2013 14:24

Melayu boleh.....eh ada gak dlm blog kozumiro plak...hahaha :P

14 July, 2013 02:38

@Berita Kaki: Melayu boleh, yakin kita boleh.

14 July, 2013 02:39

Hebatnya melayu boleh tetap bagi org2 Melayu juga.

14 July, 2013 02:40

Kehebatan Melayu Boleh dgn lucah2 memang hebat, kena buat sesuatu ni utkmembolehkan entri yg baik2 je di atas.

14 July, 2013 02:40

Bukan senang nak jatuhkan laman lucah.

14 July, 2013 02:41

Perlukan tindakan yang berterusan dan berkesan.

14 July, 2013 02:41

Laman yg tak sepatutnya bukan utk org Melayu.

14 July, 2013 02:42

Namun kita tidak boleh berputus asa.

14 July, 2013 02:43

Bila berputus asa segala yg kita lakukan akan menjadi sia2.

14 July, 2013 02:44

Yalah Melayu Boleh" ni byk laman yg seksi2, sebab tulah ia sukar dibendung.

24 July, 2013 16:51

rahsia melayu boleh kini terbongkar.....betapa hebatnya perkataan melayu boleh.....

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net