Tempahan Design Facebook Cover Khazanah Penawar

Salam semua, Alhamdulillah berkesempatan juga kozumi menghasilkan artikel ini pabila keadaan kini semakin buzy dengan Service Tempahan Design yang masuk tidak putus-putus dari pelanggan Facebook dan juga rakan-rakan Blogger yang lain.

Jadi kali ini kozumi nak tunjukkan hasil Design Facebook Cover yang telah kozumi hasilkan atas tempahan pelanggan facebook iaitu pemilik Fanpage Khazanah Penawar yang menjual Produk Tradisional yang Asli, Terbukti dan Mujarab. Kalau hendak tahu lebih lanjut Produk apakah yang dijual oleh Pemilik Fanpage ini, korang bolehlah terjah Fanpagenya di SINI.

Inilah hasil design yang telah kozumi hasilkan dan Syukur Alhamdulillah ia menepati apa yang di inginkan oleh pelanggan kozumi ini.

Jadi kepada korang yang ingin menggunakan service design dari kozumi, korang bolehlah melawat di Fanpage Service Tempahan Design
Ranking: 5

Comments:11

03 May, 2013 01:31

molek gak banner nie

03 May, 2013 01:33

@mohdazahar:Yup, sbb pemilihan pelanggan yang ingginkan ia nampak simple...

03 May, 2013 14:59

simple ,. tapi menarik..

03 May, 2013 15:31

background hijau muda ni memang sentiasa cantik dan segar

03 May, 2013 17:52

@Datin Tyka:Yup memang nampak simple dan kemas

03 May, 2013 17:53

@Denaihati:Betul tu DH memang warna ni terbaik! ^^

03 May, 2013 20:15

cantik dan power..hehe..
p/s : bro, macam mana eh nak ubah thesis forblogger jadi macam bro ni .. huuu .. kemas dan lawa

04 May, 2013 19:40

@Berita Kaki:Bro kene rajin cari tutorial2 yang blogger2 lain kongsikan...insyallah lama2 pasti akan makin mantap^^

05 May, 2013 15:18

oh camtu , kena rajin cari tutorial br boleh jd mcm koz :P

06 May, 2013 19:25

pandai design banner ya.. rajin2 :)

30 May, 2013 16:51

bro adjust header kt ak brape?

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net