Jadi Top Comments Budak Nakal Blogspot Dapat RM50

Salam semua, hari ini koz ada berita terbaik untuk korang semua di mana koz telahpun membuat keputusan untuk mencari TOP Comments untuk Budak Nakal Blogspot setiap bulan.

Setiap Top Comments akan mendapat hadiah wang tunai berjumlah RM50. Okey bukan....Jadi apa tunggu lagi, jom rebut peluang ini untuk memenangi hadiah wang tunai ini.

Pemenang akan diumumkan pada minggu pertama setiap bulan dan peluang ini terbuka kepada semua blogger, insyallah...


Ranking: 5

Comments:54

03 April, 2013 18:24

aku nak kena komen jugak ke?

03 April, 2013 18:25

KiD@ Mestilah bro..kalau mu nk hadiah tu ^^ hihi

03 April, 2013 19:09

tak kisah eh komen ape ape

03 April, 2013 19:11

menarik. hehe

03 April, 2013 19:14

Kemain tawaran hebat tau :)

03 April, 2013 20:02

woOWW!!! rm50 blogger mane yg berani bagi tu? kalau tak koz jugak yg berani kan... huhu! o.O

03 April, 2013 20:15

Dah tersinggah ni komen lah sekali

03 April, 2013 22:41

Mungkin saya blogger bertuah itu.

InsyaAllah ... ;)

04 April, 2013 00:43

Jom rebut RM50...

04 April, 2013 00:43

hahaha gilalah! sape nk rm50 hoii.. kena slalu dtg sini le nmpaknya. :P

entry baru--> Hari Jubah

04 April, 2013 07:19

wah2..banyak duit tu..hehe

04 April, 2013 14:33

@Datin Tyka Komen je kak, asalkan komen tu berisi^^

04 April, 2013 14:33

@e d r i n a . 피나Memang menarik^^

04 April, 2013 14:33

@YaNa Yassin Hihi sudah semestinya hebatkan^^

04 April, 2013 14:34

@~omak Aii~ Apa tungu lagi...joinlah okey^^

04 April, 2013 14:34

@elly-dailyJangan komen sekali, xpi banyak kali k :P

04 April, 2013 14:41

@Asyrof Asri:Insyallah^^

07 April, 2013 20:55

I nak rm50

07 April, 2013 21:00

pewiittt...nak mencuba nasiblah macam nih..

07 April, 2013 21:05

mesti komen ni hahahaha

08 April, 2013 02:15

wah, banyak juga rm50 tu :D

09 April, 2013 22:16

wahhhh...kena komen kaw2 ni..HAHA~

14 April, 2013 15:06

komen je dapat duit.. fuhhh best ni....

14 April, 2013 15:06

eh ada tambahan... koz, tukar la wp, baru best nak komen2 ni.. heeee

19 April, 2013 01:11

saya salut blog sobat saya blogwalking dr blogger indonesia visit my blog friend.thank

20 April, 2013 12:16

ada peluang nie... komen pon boleh dapat duit

20 April, 2013 20:24

tiap2 bulan top komen dapat rm 50 ke? nakal nie.....

23 April, 2013 09:27

bila tamat?

01 May, 2013 14:34

bila nak tahu tamatnya.. heee.. semalam tengok jam 12, dah leading.. tp dia tak auto (zero) eh... koz kene pindah WP ni.. he he

01 May, 2013 14:35

@mohdazahar: nak lawan nampak.. ha ha

01 May, 2013 14:35

@MindaKini: mai la join.. best jugak perang komen

01 May, 2013 14:36

@Ali: wah sahabat dari Indonesia

01 May, 2013 14:36

@Ezad Skytech: tak komen pon? ke dah kalah.. hahaha

01 May, 2013 14:36

@khairil: itu la banyak juga kan... jom usaha dapat duit

01 May, 2013 14:36

@cyberchanglun: mana nya? jom la berromen..

01 May, 2013 14:37

@blackrosehunter: koz banyak duit sekarang.. lg lg dia bru dpt duit dr tuan DH.. ehemmm

01 May, 2013 14:37

@Asyrof Asri: cik asyrof komen setengah je.. patut diteruskan

01 May, 2013 14:38

@~omak Aii~: sedang berani berlawan ni.. he he

01 May, 2013 14:38

@YaNa Yassin: mungkin YY boleh bg s4 lepas ni kepada top komenter.. he he

01 May, 2013 14:39

@KiD: blog kid lg hebat... smpi top 3 dpat

01 May, 2013 23:28

hahaha :P

entahlah....

seronoknya..komen bnyak2 ne

28 May, 2013 00:06

◕ D Y S H A S A H H I R ◕

jom komen2

28 May, 2013 09:45

wah...sapelah yang akan dapat tu...

31 May, 2013 07:48

Cara bagus untuk mendapatkan pengunjung! Sukses untuk anda dan blog yang menarik ini!

30 June, 2013 18:00

@Kisah Si Dairy: DT dah 2 bulan dapat.. he he.. jom sertai kami

21 November, 2013 10:35

Naakkkkkkk!!

29 December, 2013 17:44

Betul ke ni?!?!?!?! :OOO

29 December, 2013 17:44

Omg nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

29 December, 2013 17:45

heheheheh ok ok qila akan jadi top comment heheheheh

15 January, 2014 10:21

wahhh.. menarik ni :)

03 July, 2014 07:23

wah menarik ni tiap-2 bln dpt rm 50.:)

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net