Buat Duit Dengan Blog

Seminar Buat Duit Dengan Blog
Salam semua, apa kabar korang? Kozumi harap korang semua sihat-sihat belaka, yang kurang sihat tu pergilah makan ubat ya, kalau 5 hari masih tidak sembuh pergi klinik buat pemeriksaan.

Korang tahu tak pada 19 May 2013 ini akan diadakan sebuah Seminar Anjuran Denaihati Network iaitu Seminar Buat Duit Dengan Blog?. Kalau dah tahu baguslah, jangan lepaskan peluang untuk turut serta di dalam seminar ini. Kepada yang baru tahu korang bolehlah baca Artikel Tarikh Seminar Buat Duit Dengan Blog ini.

Alhamdulillah hari ini kozumi ingin kongsikan kepada korang apakah pekerjaan yang kozumi lakukan sekarang ini. Perkongsian ini bukannya nak menunjuk tetapi ramai benar yang bertanya kepada kozumi ini. Pasti ramai yang tidak percaya duduk rumah sahaja boleh dapat Pendapatankan? Jawapan kozumi Insyallah boleh kalau ada Matlamat dan Semangat untuk ingin tahu cara dan bagaimana untuk mendapatkan pendapatan sampingan atau fulltime hanya dengan cara mengadap Laptop/Computer di rumah sahaja.

Inilah pekerjaan kozumi sekarang ini dengan hanya duduk dirumah sahaja telah mendapat income yang Alhamdulillah dapat menyara kehidupan kozumi sebagai orang Bujang ini. Insyallah akan dapat rezeki tambahan lagi lepas ini, Amin.

Dengan hanya berblog sahaja income 4 angka telah kozumi capai amat bersyukur sangat-sangat atas pemberian rezeki ini. Kepada rakan-rakan blogger baik baru dan lama jangan hanya duduk di dalam kepompong sahaja untuk menanti hari dan detik untuk anda bebas bergerak. Cuba cari jalan dan cara untuk anda bergerak supaya kemompong itu dapat dipecahkan awal dari masa ia seharusnya pecah. "Umpama korang pergi memancing ikan di sebuah tasik yang luas hanya untuk mendapatkan seekor sebagai lauk pada hari itu kan lebih baik anda memancing di kolam ikan yang memiliki keluasan yang kecil tetap memiliki banyak ikan yang kelaparan. Bukankah mudah untuk anda mendapatkan tangkapan ikan?"

Di dalam dunia blog ini banyak cara untuk korang mendapatkan pendapatan sampingan bukan hanya sekadar menampung pada periklanan sahaja. Jangan mengharapkan kepada kejayaan yang akan datang sekelip mata. Kejayaan sebenarnya tidak akan datang tanpa kerja keras yang tidak pernah kenal erti jemu. Memanglah penat tetapi fikirkan tentang matlamat kita untuk berjaya dalam dunia blogger ini. Fikirkanlah apa yang kita buat itu adalah semata-mata kerana jihad kita kepada Allah SWT dan mencari rezeki yang halal untuk diri dan juga keluarga.


Seperti sedia maklum, pada 19 May 2013 ini, Seminar Buat Duit Dengan Blog akan berlansung. Jadi korang janganlah melepaskan peluang keemasan ini, cuba sebaik mungkin untuk menghadiri Seminar ini. Seminar sebegini bukannya selalu ada pun, tidak pasti selepas seminar ini adakah orang yang berani untuk tampil untuk membuat seminar sebegini. Kalau ada pun mungkin akan di adakan pada tahun depan atau pun dua tahun akan datang, tidakkah terasa rugi?.

Insyallah pasti banyak ilmu yang akan korang perolehi di sana nanti hasil dari perkongsian-perkongsian dari rakan-rakan blogger kita yang sudah berjaya bagaimana untuk buat duit hanya dengan berblog.

Oleh itu berusahalah untuk menghadiri seminar ini untuk membuka ruang mencapai apa yg anda impikan. Tidak mustahillah impian itu akan menjadi kenyataan.Insyallah

Kepada yang berminat untuk turut serta dalam Seminar ini, korang bolehlah membuat pendaftaran di SINI.

Tarikh dan masa Seminar
Yuran RM50 dikekalkan sehingga 19/05/2013.


Ranking: 5

Comments:35

10 May, 2013 00:30

wah kayo kayo

jumpa di sana nanti

10 May, 2013 00:59

jom ramai-ramai ke seminar tu..

10 May, 2013 01:44

Memang bagus seminar ni.. Bukan untuk blogger sahaja.. Yang penting nak, dan tekad..

10 May, 2013 06:56

nak jumpa aku tak? eh, nak jumpa aweks2.. jom laa... jom laaa.. kita buat duit ramai-ramai..

10 May, 2013 09:37

jelous nya....aku xdpt p....huhuhuhu

10 May, 2013 13:26

macam best je...

11 May, 2013 10:20

pergi , jgn tak pergi.....jupe Datin Tyka tu...dia kaya ah.....dan minta tips dari dia...tanya dia camne boleh dapat gelaran DATIN?.....hehehehehe

11 May, 2013 10:29

@KiD: nak jumpa aweks yang seksi dalam FB tu la.. haha

11 May, 2013 10:32

@mohdazahar:apa susah.. kahwin dengan datuk.. hahaha

11 May, 2013 10:33

@mohdazahar: awat tak dapat pi? kerja ka

12 May, 2013 00:50

insyaAllah akan join :)

12 May, 2013 02:47

Datin Tyka...oh yeke....camtu ye...hahaha ^^

12 May, 2013 09:48

@cik tom:jumpa cik tom ye nanti

12 May, 2013 09:48

@mohdazahar:yo la apo lagi.. kawen ja

12 May, 2013 09:50

@g0m0k9enDek:memang best... kalau haritu bertuah boleh dapat ipad, s4, pergi kemboja... jom join

12 May, 2013 09:51

@boni kacak:jumpa abam kacak nanti

12 May, 2013 12:55

kalo saya , kena kahwin nga datin ..br leh dpt gelaran datuk kot...hahahaha

12 May, 2013 20:36

@mohdazahar:cuba try dapat tak. haahhaa

13 May, 2013 02:42

hahaha.....tak minat jd datuk...sy muda lg...hahaha.....nak dpt gelaran datuk percuma.. kena ada ada cucu....hehehe

13 May, 2013 12:50

teroma kasih memanjangkan lagi iklan. insyaAllah jumpa disana nanti.

13 May, 2013 20:08

saya tak dapat hadir..so sad...huuu

13 May, 2013 20:50

@Denaihati: sampai typo tuan kita ni ye

13 May, 2013 20:53

@Berita Kaki:itu la takde rezeki.. insyaAllah doa doa tuan denaihati akan buat seminar lagi

14 May, 2013 12:50

insyallah...... ^^ :P

17 May, 2013 22:55

jumpa di sana ye :)

18 May, 2013 14:28

esok start....huhuhu

18 May, 2013 18:07

seminar yang bermanfaat untuk sesiapa sahaja yang berminat

18 May, 2013 23:11

jumpa esok semua

19 May, 2013 18:15

ah camne seminar? koz, update la blog....datin pakai topeng semasa seminar...hihihi....

21 May, 2013 10:28

@mohdazahar:amboy... hahaha malu je

21 May, 2013 10:29

alhamdulillah selesai dah program seminar ni ye.. kali ni kita tak banyak berborak

kalau kat melaka nak gak p

22 May, 2013 13:31

Kak Alin nmpk Kozumi sebaris ngan meja Kak Alin. wah...pendapatan melebihi jankauan...ni nak skodeng2 tips ni

Salam Perkenalan dr Alin Marlini

22 May, 2013 23:27

Datin Tyka: haha....malu...yg pakai topeng kt seminar tu....datin tyka mmg berani....xde sape sanggup pakai topeng ah.... pakai topeng umpama p party :)

28 May, 2013 09:10

Teringin jadi Ushawan Berjaya + Hartawan + Jutawan.

Boleh tolong rakan blogger. :)

InsyaAllah ...

best la siapa dapat pergi, sya jauh dari Malaysia.

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net