Tempahan Template Blog Boni Kacak


Salam semua, hari ini kozumi akan tunjukkan kepada korang hasil design Tempahan Template Blog pula. Tempahan kali ini datangnya dari pemilik Blog yang Super Kacak iaitu Boni Kacak.

Boni Kacak ini merupakan salah seorang blogger yang fames dan banyak followernya. Boni Kacak ini sangat rajin menghasilkan Video-video yang Terbaik untuk di jadikan hiburan kepada setiap pengunjung dan follower blog nya. Video terkini yang dihasilkannya adalah "Mudahnya Bikin Duit" Video ini di hasilkan bagi mempromosikan Seminar Buat Duit Dengan Blog anjuran Denaihati Network.

Seminar ini akan berlangsung pada 19 May 2013 ini. Jadi untuk ketahui detail tentang seminar ini korang bolehlah baca artikel "Tarikh Seminar Buat Duit Dengan Blog". 

Boni Kacak


Berbalik kepada tempahan Template blog, design yang diingini pemilik blog ini inginkan nampak kelainan dan kekemasan itu sangatlah diingininya. Jadi inilah paparan Template yang telah kozumi hasilkan, kalau nak lihat lebih detail bolehlah melawat blog Boni Kacak ini..

Alhamdulillah telah mendapat kepuasan dari bro Boni Kacak ini. Jadi kepada korang yang memerlukan khidmat kozumi untuk menghasilkan apa-apa jenis design Grafik, korang bolehlah membuat tempahan di fanpage Service Tempahan Design.
Ranking: 5

Comments:34

08 May, 2013 15:16

memang gila kentang templet ni.. aku berpuas hati. ko patut jadi wakil rakyat.hahaha. tiba2 je kan

08 May, 2013 16:03

memang terbaek n smart!

done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

08 May, 2013 16:51

smart laaa...simple dan menarik!

1 perkataan...
MANTAP MANTAP MANTAP

Mnice Grafik Studio
08 May, 2013 22:55

Salam sahabat, Studio kami ada menghantar email kepada anda, mintak anda segera untuk membalasnya. Saya berkenan dengan segala design yang anda telah lakukan dan kepakaran anda amatlah bertaraf. Berharap kita dapat mengeratkan lagi hubungan selepas ini, Sekian..

08 May, 2013 23:55

pandai koz buat template....aku nk belajar gak ah.....huhuhu...xtau dari mana nal mula :(

09 May, 2013 00:39

smart la template tu

09 May, 2013 00:56

Kalau kasi floating button2 yang kat bawah Zarul Umbrella pun ok gak :) hihii..

09 May, 2013 08:45

Memang tampilan yang menarik desain blognya kawan boni kacak ni

10 May, 2013 03:54

@boni kacak:Wakil rakyat jauh lagi pjalanan lau aku nk jadi bro...lainlah kalau ko yang jadi hahaha

10 May, 2013 03:55

@tenku butang: Terima kasih, dan terimas kerna sudi berkunjung di sini^^

10 May, 2013 03:56

@Dkna Abza:Yup mmg nmpk simple sbb En Boni inginkannya sebegitu rupa..:P

10 May, 2013 03:56

@Leeza dayasari [santai leeza]:Bukan 1 dah tu..tu dah jadi 3 patah perkataan :D

10 May, 2013 03:57

@Mnice Grafik Studio:Terima kasih dan saya sudah membalas email anda^^

10 May, 2013 03:58

@mohdazahar: Ilmu dalam dunia blog ini sahaja sangat banyak dan jika ingin memulakan sesuatu perubahan pada paparan blog kita, kena usaha tuk belajar..insyallah ada beberapa tutorial yg kozumi telah kongsikan, search " tutorial"...

10 May, 2013 03:58

@wazy: Smart macam tuan empunya blog erk? hihihi

10 May, 2013 03:59

@JomStadi: Boleh saja tiada masalah, nnt pm je kozumi di FB..

10 May, 2013 04:00

@safiyhati:Yup, itulah kelainan yg di ingikan oleh boni untuk memantapkan lagi paparan blognya supaya nampak kemas dan teratur...

10 May, 2013 11:29

Ok, nanti nak tempah header la.. berapa RM ye?

Template blog rasanya sayang nak tukaq lagi, sebab dah suka.. guna dari tahun 2011 lg ;D

10 May, 2013 23:44

mcm biasa, kreatif je Koz ;)

11 May, 2013 02:58

cantik design tu bro..

12 May, 2013 03:07

sape nak....tempah nga en.koz.....dijamin puashati..... :P

12 May, 2013 09:56

cantik macam thesis gitu...

12 May, 2013 13:02

Datin Tyka, blog u biasa jer...try bersolek nga koz....blog aku dah tukar template baru bulan lepas...hehehe

13 May, 2013 16:56

i loike!! simple ang nice gitu~

13 May, 2013 20:09

fuyooo boni punya template..wooowwoooo ...mantap mantap

13 May, 2013 23:28

@mohdazahar:suka blog yang simple je.. templete berat berat ni kurang berkenan

13 May, 2013 23:29

tempah header berape eh

14 May, 2013 14:09

tgk dekat ada koleksi header budak nakal tahun lepas

http://kozumiro.blogspot.com/2011/10/koleksi-header-budak-nakal-blogspot.html

14 May, 2013 18:50

oooo igt bro kacak yg bt ruper nyer sini ek nak gak

17 May, 2013 23:10

nanti nak tempah header dengan kozumi ye..

20 May, 2013 14:14

bukan sedang nk coding template ni. Hanya mereka yang mempunyai kesabaran dan kepakaran tinggi saja yang mampu melakukan kerja-kerja begini.

21 May, 2013 11:25

@mohdazahar:ok tq tq,,

28 May, 2013 15:31

code yg memening kepala...koz sanggup peningkan kepalanya sendiri....hehehe....

Post a Comment

Komehlah dan klik G+ di atas sekali okey^^

 
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net